How To Web 2011: Οι ομιλητές της 2ης ημέρας του συνεδρίου

Τις προηγούμενες μέρες μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες και τους ομιλητές που επιλέχθηκαν για την 1η ημέρα του How To Web 2011, του μεγαλύτερου συνεδρίου της ανατολικής Ευρώπης πάνω στο web που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι στις 9 και 10 Νοεμβρίου. Σήμερα, στο 3ο άρθρο μας, θα γνωρίσουμε τους συμμετέχοντες και το θέμα των ομιλιών/workshops της 2ης ημέρας του event.

Eric Wahlforss

Ο Eric Wahlforss είναι συνιδρυτής και CTO του γνωστού σε όλους μας SoundCloud, το οποίο μέσα σε λίγα χρόνια λειτουργίας έχει καταφέρει να κερδίσει αρκετά εκατομμύρια χρήστες και να χτίσει ένα μικρό οικοσύστημα 3rd party apps γύρω από αυτό. Στο συνέδριο θα μας μιλήσει για την πορεία που ακολούθησε το Soundcloud από το 2007 μέχρι και σήμερα.

Adam Somlai-Fischer

Ο συνιδρυτής και επικεφαλής σχεδιασμού του Prezi, θα μας μιλήσει για το δημιούργημα του. Το Prezi είναι ένα εργαλείο για την δημιουργία παρουσιάσεων, στις οποίες όμως μπορείς να χρησιμοποιήσεις zoom για να γίνεται πιο εύκολη και καθαρή η διαδικασία.

Max Niederhofer

Ο Max Niederhofer είναι δημιουργός και CEO του Qwerly, ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται σε πάνω από 1500 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και προσφέρει analytics για την κοινωνική ταυτότητα των χρηστών. Στο How To Web θα μας μιλήσει για αυτήν το πως διαμορφώνεται αυτή η ταυτότητα με την έλευση του Facebook, του Twitter και άλλων, καθώς και για την ανωνυμία στο Internet και τον ρόλο που παίζει η κυβέρνηση σε αυτό.

Branko Milutinovic

Ο Branko Milutinovic είναι συνιδρυτής και CEO του Nordeus, το οποίο στο παρελθόν έχει δημιουργήσει το Top Eleven και σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες social gaming στην Ευρώπη. Θα μας μιλήσει για τα social games, τους λόγους που στις μέρες μας αποτελούν τόσο μεγάλο φαινόμενο και θα δώσει διάφορες συμβουλές για την δημιουργία ενός επιτυχημένου παιχνιδιού με social χαρακτηριστικά.

Jon Bradford

Ο διευθύνων σύμβουλος της Springboard θα μας μιλήσει για τα βασικά στοιχεία τα οποία πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας για να έχουμε την τέλεια ομάδα, την οποία όλες οι επιχειρήσεις θέλουν να δημιουργήσουν.

Paul Kinlan

Ο Paul Kinlan εργάζεται ως developer advocate στην Google και τα τελευταία χρόνια έχει ηγηθεί πολλών καινοτόμων πρωτοβουλιών για να είναι σίγουρος πως κάποιο προϊόν θα παραμείνει μπροστά από τον ανταγωνισμό. Στο workshop του θα μας μιλήσει για τα Web Intents και το μέλλον των εφαρμογών που έχουν γραφτεί σε HTML5.

Peter Csikos

Ο στόχος του workshop που θα ηγηθεί ο CEO του Gravity είναι να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τις ιδέες οι οποίες θα μπορούσαν να μεταμορφωθούν σε βιώσιμα προϊόντα και στη συνέχεια σε βιώσιμες επιχειρήσεις. Η αλήθεια είναι πως κανένας επενδυτής δεν θα δώσει χρήματα σε μία startup που απλά έχει μία ιδέα αλλά δεν είναι αξιόπιστη και δεν έχει κανένα επιχειρηματικό πλάνο. Ο Peter Csikos θα προσπαθήσει να μας βοηθήσει στα πρώτα μας βήματα για να δημιουργήσουμε μία επιτυχημένη startup.

Daniela Neumann

Το workshop της CMO του PlayMob, μίας εταιρείας που βοηθάει τις φιλανθρωπικές οργανώσεις να μαζέψουν χρήματα μέσω του gaming, απευθύνεται στους product managers. Μέσα από αυτό θα μάθουμε πως να είμαστε αποτελεσματικοί σε αυτή τη θέση, με την Daniela Neumann να χρησιμοποιεί παραδείγματα που έχει συναντήσει στο παρελθόν όταν εκτελούσε χρέη product manager των Xing και Emagister.

Όσοι δεν το έχετε κάνει, έχετε μερικές μέρες ακόμα μέχρι τις 8 Νοεμβρίου για να κλείσετε τα εισητήρια σας για το How To Web 2011 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

[Disclaimer: Το Away.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του How To Web]

Σχολιάστε >
27 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.