iPhone 5: 2 εκατομμύρια pre-orders μέσα σε 24 ώρες

Το πολυαναμενόμενο iPhone 5 παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, προκαλώντας ποικίλα σχόλια από πλήθος κόσμου ως προς τις επιλογές της Apple για την κατασκευή του νεότερου iPhone, όσο και από τις Nokia & Samsung, με αναφορές τύπου "It doesn’t take a genius", στη διαφημιστική τους καμπάνια, αμέσως μετά την παρουσίασή του.  Σήμερα όμως, η εταιρεία από το Cupertino έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανη.

Πριν λίγη ώρα, η Apple εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία το iPhone 5 ξεπέρασε τις 2 εκκατομύρια προπαραγγελίες μέσα σε μόλις 24 ώρες. Η ζήτηση, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ακόμα και αυτό του iPhone 4S, που είχε φθάσει τις 1 εκατομμύριο προπαραγγελίες κατά το ίδιο διάστημα. Όπως αναφέρει ο αντιπρόεδρος marketing της Apple, Philip Schiller, η ζήτηση για το iPhone 5 είναι εκπληκτική, με τον παραπάνω αριθμό να ξεπερνά κατά πολύ τους αρχικούς στόχους της εταιρείας, με αποτέλεσμα πολλές από τις pre-orders που είχαν προγραμματισθεί να παραδοθούν στις 21 Σεπτεμβρίου, να μετατίθενται πλέον για τον Οκτώβριο.

"iPhone 5 pre-orders have shattered the previous record held by iPhone 4S and the customer response to iPhone 5 has been phenomenal"

Συνεχίζοντας, ο Philip Schiller σημειώνει πως το iPhone 5 είναι το καλύτερο iPhone που κατασκεύασε η Apple, κάτι το οποίο πιστεύει πως θα αναγνωριστεί και από τους πελάτες.

"iPhone 5 is the best iPhone yet, the most beautiful product we've ever made, and we hope customers love it as much as we do"

Το press release της Apple, έρχεται λίγο μετά την αναφορά της AT&T, σύμφωνα με την οποία το iPhone 5 είναι το "fastest selling iPhone" μέχρι σήμερα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τους αριθμούς που έδωσε η Apple, λίγο αργότερα. Οι αναλυτές, εκτιμούν ότι μέσα σε 1 μήνα το iPhone 5 θα καταφέρει να ξεπεράσει τις 10 εκ. πωλήσεις.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.