Πως βλέπουν η Samsung και η Nokia το iPhone 5;

Μετά την ανακοίνωση του iPhone 5, ήταν λογικό να περιμένουμε κάποιες αντιδράσεις από τους αντιπάλους της Apple. Οι πρώτες ήρθαν από την Samsung και την Nokia, οι οποίες χρησιμοποιούν κυρίως το Android και τα Windows Phone αντίστοιχα. Η απάντηση της Samsung ήρθε μέσα από μια διαφήμιση με τη μορφή αφίσας και η δεύτερη μέσα από ένα tweet.

Κάθε μία από τις δύο εταιρείες υποστηρίζει πως το δικό της smartphone, δηλαδή το Galaxy S III στην περίπτωση της Samsung και το Lumia 920 στην περίπτωση της Nokia, είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί. Η Samsung βέβαια παίρνει μια πιο ευθεία στάση απέναντι του iPhone 5. Το κοινό των δύο εταιριών; Το slogan που χρησιμοποιούν είναι το ίδιο: "It doesn't take a genius"

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Πως βλέπουν η Samsung και η Nokia το iPhone 5;”

  1. Ο/Η xrbo λέει:

    Να σχολιάσω βέβαια, ότι τα 2 GB RAM στα οποία αναφέρεται η Samsung, αφορά τα Galaxy S III σε Αμερική, Κορέα και Ιαπωνία. Στον υπόλοιπο κόσμο έρχεται με 1GB RAM.

  2. Ο/Η CharisTas λέει:

    Έχεις δίκιο σε αυτό @xrbo . Από όσο γνωρίζω, η Apple αντίθετα δεν πρόκειται να αλλάξει το hardware ανά περιοχή (πέρα από την υποστήριξη διαφορετικών συχνοτήτων για το LTE).
    Για να δικαιολογήσουμε όμως και την Samsung, τη συγκεκριμένη αφίσα τη δημιούργησε η Samsung Mobile USA (όπως δείχνει η παραπομπή στο Facebook Page).