Το Google+ θέλει να δημιουργήσετε Internet memes

Η Google φαίνεται να αγαπάει τα Internet memes, γι αυτό και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα εργαλείο για το Google+, με το οποίο ο κάθε χρήστης θα μπορεί να προσθέσει κείμενο σε μία εικόνα. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να παροτρύνει τους χρήστες του κοινωνικού της δικτύου να δημιουργούν και να μοιράζονται πρώτα σε αυτό τις δικές τους εικόνες με έξυπνες λεζάντες. Το εργαλείο θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του Google+.

Από τις πρώτες μέρες που δοκίμασα το Google+, τα animated GIFs και οι εικόνες με χιουμοριστικά slogans είχαν την τιμητική τους. Στο εργαλείο που ανακοίνωσε σήμερα ο Colin McMillen, Google Engineer, απλά κάνετε drag and drop μία φωτογραφία σε ένα πεδίο, κάνετε click στο “Add Text” και αφού επιλέξετε σε ποιο σημείο θέλετε να εμφανιστεί το κείμενο, το πληκτρολογείτε και είστε έτοιμοι.

Αν κάποιος ήθελε να δημιουργήσει μία τέτοια εικόνα μέσω του Google+, μπορούσε να το κάνει και στο παρελθόν χρησιμοποιώντας το Google+ Creative Kit, όμως η όλη διαδικασία πλέον γίνεται ακόμα πιο απλή.

Τα παραπάνω είναι μόνο δύο παραδείγματα που μοιράστηκε με το δίκτυο ο Colin McMillen και αποτελούν ένα δείγμα του τι θα δούμε στη συνέχεια σε αυτό. Λογικά τώρα η συχνότητα εμφάνισης αυτών των εικόνων στο Google+ θα αυξηθεί αρκετά.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.