Μια μηχανή που σερβίρει αναψυκτικά με wifi!

Διψάς, βρίσκεις μια μηχανή που βγάζει αναψυκτικά και σνακς, βάζεις χρήματα, επιλέγεις τι θες να πιείς, το παίρνεις, φεύγεις, ξεδιψάς και τελείωσες. Μια μηχανή στην Ιαπωνία, ξεπερνά την παραδοσιακή της χρήση και σερβίρει μαζί με τα αναψυκτικά wifi.

Αγαπώ την Ιαπωνία και αυτή με την σειρά της αγαπά την τεχνολογία. Είναι ευρέως γνωστό πως τους αρέσει και θέλουν να εξελίξουν τις μηχανές σε έξυπνες πολυμηχανές που να ξεπερνούν τα όρια της αρχικής τους χρήσης. Μια μηχανή που σερβίρει αναψυκτικά δεν είναι τίποτα περισσότερο από κλασσική συναρμολόγηση εξαρτημάτων. Μια μηχανή αναψυκτικών που μαζί με αυτά προσφέρει πρόσβαση στο internet είναι κάτι περισσότερο από εξαρτήματα, είναι internet hot-spot!

Η εταιρία Asahi Soft Drinks παρέα με την εταιρία FreeMobile συνεργάστηκαν για το δημιούργημα που δίνει πρόσβαση στο internet σε ακτίνα 50 μέτρων. Το κοινό μπορεί να συνδεθεί χωρίς καμία χρέωση, ενώ ο χρόνος παραμονής τους στο διαδίκτυο είναι 30 λεπτά. Μόλις περάσουν τα 30 λεπτά, οι χρήστες μπορούν να επανασυνδεθούν. Κατά την σύνδεση τους, η μηχανή δίνει στους χρήστες πληροφορίες για τους πιο εμπορικούς δρόμους, τα αξιοθέατα, τα μαγαζιά μαζί με συμβουλές για την περιοχή που βρίσκονται.

Η εταιρία φιλοδοξεί να εγκαταστήσει 1,000 μηχανές σε ολόκληρη Ιαπωνία και να τις αυξήσει σε 10,000 μέσα σε 5 χρόνια. Ακούγεται απλό, δεν ξέρω αν είναι, δεν νομίζω να είναι. Θα γινόταν ήδη αν ήταν τόσο εύκολο. Παρόλα αυτά, η Ιαπωνία με εκπλήσσει ακόμα μια φορά θετικά!

[via]

Σχολιάστε >
22 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.