Google Slam, η μάχη των viral videos

Κάθε 1 λεπτό οι χρήστες του YouTube ανεβάζουν σε αυτό περιεχόμενο που αγγίζει τη διάρκεια των 48 ωρών! Πολλά από αυτά τα videos ξεχωρίζουν και σε μερικές ώρες μόνο κάνουν το γύρω του κόσμου κατακλύζοντας τα social media. Ως αποτέλεσμα του μεγάλου πλήθους από videos που ανεβαίνουν, αρκετά “διαμάντια” από αυτά χάνονται και δεν γνωρίζουν ποτέ τα views που τους αξίζουν. Το Slam είναι ένας νέος τρόπος από το YouTube για να εντοπίζουμε τέτοια videos σε εβδομαδιαία βάση.

Κάθε εβδομάδα το YouTube θα επιλέγει μία συλλογή από videos, τα οποία οι χρήστες θα κληθούν να ψηφίζουν, με αποτέλεσμα τα καλύτερα από αυτά να ξεχωρίζουν σύντομα. Οι νικητές αυτών των μονομαχιών, πέρα από την επισκεψιμότητα, θα κερδίζουν μία θέση στο leaderboard. Οι κατηγορίες που είναι διαθέσιμες για να επιλέξετε να ψηφίσετε είναι οι music, bizarre, comedy, dance και cute. Οι χρήστες μπορούν να βλέπουν πόσες φορές έχουν επιλέξει με επιτυχία τον νικητή της κάθε εβδομάδες, συγκρίνοντας τα στατιστικά τους με αυτά των υπόλοιπων παιχτών.

Ήρθε η ώρα να αποφασίσει ο κόσμος μια για πάντα ποιο είναι πιο χαριτωμένο, ένα γατάκι ή ένα πάντα; Και ποιο είναι πιο αστείο, μία πετυχημένη διαφήμιση ή ερασιτεχνικά videos από την καθημερινότητα;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.