Google: Δίνει λύση στο πρόβλημα του ηχείου του Galaxy Nexus

Την περασμένη εβδομάδα, είχαμε αναφερθεί στο πρόβλημα που φαίνεται να είχε προκύψει με το ηχείο του νέου Samsung Galaxy Nexus. Όπως είχαν αναφέρει αρκετοί Ευρωπαίοι κάτοχοι της συσκευής, η ένταση του ηχείου αυξομειώνονταν με έναν παράδοξο τρόπο, κυρίως κατά την εναλλαγή δικτύων GSM και UMTS, αφήνοντας δυσαρεστημένους τους πρώτους κατόχους του νέου Samsung.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής, ανέβηκε στην ιστοσελίδα Modaco μία ROM που διόρθωνε το πρόβλημα της έντασης του ήχου, διευκρινίζοντας μάλιστα δια μέσου του Paul O’Brien, ότι η συγκεκριμένη ROM βασίζεται στην επίσημη έκδοση που θα κυκλοφορήσει αργότερα. Παράλληλα, προειδοποίησε ότι όσοι τολμηροί προχωρήσουν στη συγκεκριμένη αναβάθμιση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα δεδομένα της συσκευής θα διαγραφούν, γι αυτό και θα πρέπει να γίνει κάποιο back up.

Απ’ ότι φαίνεται, λίγες ημέρες μετά, το πρόβλημα αναγνωρίστηκε από την Google, ανακοινώνοντας πως ετοιμάζει software update που θα επιλύει το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο αναμένεται να δοθεί την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της: “Αυτή τη στιγμή αναπτύσσουμε μια αναβάθμιση που θα δώσει λύση στο πρόβλημα της έντασης του ήχου που παρατηρήθηκε και θα είναι διαθέσιμη για τους χρήστες την επόμενη εβδομάδα.»

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.