Samsung Galaxy Nexus: πρόβλημα με την ένταση του ήχου;

Galaxy Nexus

Τις τελευταίες ημέρες, μερικοί κάτοχοι του νέου Samsung Galaxy Nexus, φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ένταση του ήχου της συσκευής τους, όπως αναφέρουν σε forum των XDA Developers. Το πρόβλημα έχει να κάνει με την αστάθεια της έντασης του ήχου όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, όπου οι αυξομειώσεις είναι μεγάλες, καθώς μπορούν να οδηγήσουν από τη σίγαση μέχρι το τελευταίο σκαλοπάτι της έντασης, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις.

Το ζήτημα αυτό, αντιμετωπίζουν κυρίως οι Ευρωπαϊκές συσκευές σε δίκτυα GSM 900MHz, κατά την εναλλαγή από 2G σε 3G δίκτυο, επίσης κατά την ενίσχυση του σήματος λόγω χαμηλής κάλυψης, αλλά και κατά την ενεργοποίηση του ασύρματου δικτύου Wi-Fi.

Παρόμοιες αναφορές υπάρχουν και στην ιστοσελίδα Google Code της Google, με αντίστοιχο θέμα από αρκετούς χρήστες, ενώ σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στο forum των XDA Developers, περίπου στο 60% των κατόχων Galaxy Nexus, παρουσιάστηκε το ίδιο bug. Για το αν η αστάθεια αυτή οφείλεται σε κάποιο σφάλμα της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich, θα φανεί από το αν θα υπάρξει σύντομα μια αναβάθμιση από τη Google. Εν αναμονή λοιπόν, για τις επίσημες ανακοινώσεις.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.