Google Plus και Facebook: η μάχη τους έγινε infographic

Google Plus vs Facebook

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, περίμενα ότι το Google+ θα είχε, αργά ή γρήγορα, την τύχη του Google Buzz και του Google Wave: συζητήσεις επί συζητήσεων για το "next big thing", υψηλές προσδοκίες από όλους και, εν τέλει, εξαφάνιση από το προσκήνιο ως ένα ακόμα αποτυχημένο social product του Larry Page και του Sergey Brin. Η μέχρι στιγμής πορεία του Google+ όμως, με έχει διαψεύσει ολοκληρωτικά.

Παρά το γεγονός ότι πλέον έχει σταματήσει το μεγάλο buzz γύρω από το νέο social network, οι χρήστες του συνεχίζουν να το επισκέπτονται σε καθημερινή βάση και οι διάφοροι κύκλοι να αποκτούν κάθε μέρα όλο και περισσότερα μέλη. Πριν λίγες μέρες, ο Bill Gross δήλωσε ότι το Google Plus θα γίνει η υπηρεσία που θα φτάσει γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη στα 100.000.00 χρήστες. Και το εξήγησε σε ένα post του, πού αλλού, στο Google+.

Το κυριότερο όμως ερώτημα είναι άλλο: θα καταφέρει το Google+ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού απέναντι στο Facebook; Ποια είναι τα σημεία κλειδιά που θα κρίνουν την, φαινομενικά, σκληρότερη μάχη των δύο κολοσσών; Πού υπερτερεί το Facebook και πού το Google+; Όλα τα παραπάνω ερωτήματα θα τα λύσει το Infographic που ακολουθεί..

Google Plus VS Facebook Infographic

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.