The MiND Game, ένα από τα πιο έξυπνα παιχνίδια στο iOS

Οι Έλληνες developers συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις εφαρμογές που δημιουργούν τους τελευταίους μήνες. Αυτή τη φορά αναφερόμαστε στο The MiND Game, ένα παιχνίδι για iOS συσκευές το οποίο ανήκει στην κατηγορία των puzzles. Σε αυτό, καλείστε να βρείτε τη λύση των γρίφων που δημιούργησε η Avaboo Ltd, η ελληνοκυπριακή εταιρεία που κρύβεται πίσω από την ανάπτυξη του.

Το πρώτο πράγμα που πρόσεξα ανοίγοντας την εφαρμογή είναι η μουσική που παίζει στο background και την οποία ήδη κάποιοι ζητάνε μέσω της Facebook Page να προστεθεί στο iTunes για να την κατεβάσουν. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι όπως στα περισσότερα αυτής της κατηγορίας απλά, αλλά ευχάριστα, ενώ σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τον χειρισμό. Στο The MiND Game περιλαμβάνονται 5 διαφορετικά επίπεδα, κάθε ένα από τα οποία έχει 10 γρίφους, ενώ στο μέλλον η Avaboo σκοπεύει να προσθέσει και επιπλέον υλικό. Οι γρίφοι που συναντάει κανείς δεν μοιάζουν μεταξύ τους, αφού στο gameplay έχει γίνει καλή δουλειά, χωρίς να μειώνεται το ενδιαφέρον του χρήστη. Οι γρίφοι είναι σε γενικές γραμμές έξυπνοι, ενώ κάποιους θα τους χαρακτήριζα... «κουφούς»! Για κάθε achievement που ξεκλειδώνετε, μπορείτε να ανεβάζετε το ανάλογο post στο Facebook όπου θα ενημερώνετε τους φίλους σας για την κάθε επιτυχία.

Αυτό που παρατήρησα ενώ δοκίμαζα τις 10 πρώτες πίστες είναι πως για να βρείτε τη λύση πρέπει να σκεφτείτε λίγο... out of the box. Παρόλο που σε κάθε γρίφο νομίζετε πως η απάντηση είναι εύκολη, είναι πιθανό να κολλήσετε κάπου (αυτή η 1.5 πολύ με ζορίζει!). Γι αυτό το λόγο υπάρχει ο φίλος σας, ο Alfred. Ο Alfred μπορεί να σας δώσει σε κάθε γρίφο ένα μικρό hint που, άλλοτε θα σας βοηθήσει να βρείτε τη λύση αμέσως και άλλοτε θα συνεχίσετε να κοιτάτε την οθόνη με απορία. Αν πάλι συνεχίζετε να μην μπορείτε να βρείτε την λύση, σας δίνεται η δυνατότητα να «πηδήξετε» μέχρι 2 γρίφους σε κάθε επίπεδο.

Το The MiND Game κυκλοφορεί για iPhone, iPod Touch ή iPad που τρέχουν λειτουργικό iOS 3.2 ή πιο πρόσφατο. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το App Store, όπου θα δοκιμάσετε το 1ο από τα 5 επίπεδα. Σε περίπτωση που σας αρέσει, κάτι που είναι σίγουρο, μπορείτε αν θέλετε να αγοράσετε την πλήρη έκδοση έναντι €0,79 μέσω ενός in-app purchase.

Σύμφωνα με την Avaboo, κατά τη διάρκεια του beta testing συμμετείχαν 20.000 άτομα, από τα οποία το 80% χρειάστηκε βοήθεια ακόμα και για το 1ο επίπεδο. Πόσοι από εσάς το δοκίμασαν και κατάφεραν να βγάλουν το 1ο επίπεδο χωρίς καμία βοήθεια;

Σχολιάστε >
21 σχόλια
|
Κατηγορίες:

21 απαντήσεις στο “The MiND Game, ένα από τα πιο έξυπνα παιχνίδια στο iOS”

  1. Ο/Η korto51 λέει:

    Υπάρχει περίπτωση να το δούμε και σε συσκευές android? προσπάθησα να επικοινωνήσω με τους κατασκευαστές για την ερώτηση αυτή αλλά δεν καταδέχτηκαν να απαντήσουν!!!

  2. Ο/Η CharisTas λέει:

    @korto51 Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι σχετικό και στην ιστοσελίδα της εφαρμογής δεν αναγράφεται κάποια πληροφορία για έκδοση στην πλατφόρμα του Android. Έχω επικοινωνήσει με την ομάδα πίσω από το παιχνίδι, οπότε μόλις μάθω κάτι νεότερο θα ενημερώσω.

  3. Ο/Η CharisTas λέει:

    Σύμφωνα με την απάντηση που μου έδωσε η ομάδα πίσω από το παιχνίδι, η έκδοση για Android είναι στα άμεσα σχέδια τους και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμη στο Android Market μέχρι το τέλος του χρόνου.