Steve Ballmer: Kinect και στο PC όταν έρθει η ώρα

Πριν από ενάμιση χρόνο ο Bill Gates αναρωτιόταν πως το Project Natal θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στα Windows και μάλλον θα είναι πολύ χαρούμενος έπειτα από την υπόσχεση του CEO της Microsoft Steve Ballmer, πως το Kinect θα υποστηρίζεται κι από PC μελλοντικά! Όλα αυτά την στιγμή που επίσημα κυκλοφορεί μόνο για Xbox, άλλα λίγο "πείραγμα" είναι αρκετό για να δουλεύει σε οποιαδήποτε πλατφόρμα με μια θύρα USB.

Σύμφωνα με τον Ballmer προσπαθούν να μην περιοριστούν στο gaming, επεκτείνοντας την χρήση για κοινωνική δικτύωση, μουσική, ταινίες, τηλεόραση, με λίγα λόγια στην χρήση του PC στο σύνολο του, από όλη την οικογένεια κι όχι μόνο από τους gamers. Κι όταν το BBC τον ρωτά αν αυτό σημαίνει πως το Kinect θα συνδεθεί με το PC στο προσεχές μέλλον εκείνος απαντά πως η εταιρεία θα το στηρίξει επίσημα, την κατάλληλη στιγμή κι όταν υπάρχει κάποια ανακοίνωση θα την κάνουν.

Η είδηση έρχεται την στιγμή, που φήμες θέλουν λογισμικό να υποστηρίζει την χρήση του Kinect σε PC games και η Asus με την PrimeSense κυκλοφορούν παρόμοιο χειριστήριο. Βέβαια η μη-υποστήριξη του για PC δεν φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά τις πωλήσεις, αφού 8 εκατομμύρια κομμάτια έχουν πωληθεί σε 60 μόλις ημέρες!

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.