Ο Ashton Kutcher επηρεάζει τον κόσμο σε.. 5 μόλις δευτερόλεπτα!

Ο Ashton Kutcher είναι ένας από τους λόγους που το twitter έγινε mainstream. Ήταν ο πρώτος πραγματικά διάσημος χρήστης του και πλέον το αγαπημένο μας microblogging service βρίσκεται παντού. Φυσικά, ο αριθμός των followers του Αμερικανού ηθοποιού αυξάνονται με εντυπωσιακό ρυθμό. Πλέον, ο @aplusk, έχει πάνω από 6 εκατομμύρια followers και είναι το 5ο most-followed account στο twitter.

Πριν λίγες μέρες, ο Kutcher έδωσε ένα link για ένα video στο YouTube. Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από το συγκεκριμένο video, η Grumo Media, είδε ότι τα στατιστικά του video εκτοξεύτηκαν και ανακάλυψε ότι "υπεύθυνος" γι αυτό το γεγονός ήταν ο Αμερικανός ηθοποιός. Όπως χαρακτηριστικά γράφει η Grumo Media στο blog της, τα 5-10 δευτερόλεπτα που σπατάλησε ο Kutcher για να γράψει το συγκεκριμένο tweet, οδήγησε 13.000 followers του στο να δουν το video συνολικής διάρκειας 1 λεπτού και 46 δευτερολέπτων.

Δηλαδή, τα 5 δευτερόλεπτα ενός influencer όπως ο @aplusk, μεταφράζονται σε 365 ώρες των followers του. Με τέτοια παραδείγματα, γίνεται πολύ πιο κατανοητό πόση δύναμη έχουν τα social media και πως αλλάζουν πλέον οι ισορροπίες στον χώρο των media και της ενημέρωσης..

[via, original source, photo via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.