Away Weekly Flashback 14-20/12/2009

42-19625409

Άλλη μία εβδομάδα αρκετών τεχνολογικών εξελίξεων πέρασε και είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μια σύντομη ανασκόπηση της. Gadgets είχαν την τιμητική τους και μην ξεχνάτε ότι ένα από αυτά κληρώνουμε: ένα LG BL 20 περιμένει έναν σούπερ τυχερό, ενώ μέχρι σήμερα το βράδυ μπορείτε να ψηφίσετε και κάποιο από τα αρκετά κείμενα του Away, που είναι υποψήφια στα Best Post Awards! Ας δούμε τώρα τις υπόλοιπες τεχνολογικές ειδήσεις της εβδομάδας.

Παραμένουμε στον χώρο των κινητών τηλεφώνων και συγκεκριμένα στο Nexus One, το πρώτο google κινητό, που είναι αρκετά λεπτό και γρήγορο! Μια άλλη μεγάλη εταιρία του χώρου, η Nokia έβγαλε το δικό της netbook Booklet 3G το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε για λίγο.

Όσον αφορά την Apple είχαμε τα πρώτα... "ίχνη" του νέου iPhone OS άλλα και της επόμενης iPhone συσκευής, με την οποία εκτός των άλλων, μπορείτε να παρακολουθήσετε και μαθήματα πιάνου! Η μεγάλη "αντίπαλος" τώρα Microsoft με χαρά μάλλον υποδέχτηκε τα νέα από την ΕΕ, αφού δεν πρόκειται να της πληρώσει άλλο πρόστιμο, εφόσον είναι συνεπής στους όρους της μεταξύ τους συμφωνίας.

Στον χώρο του gaming τώρα, χρήματα χάνει η Sony με κάθε πώληση PS3, ενώ είδαμε και ένα χρυσό Nintendo Wii!

Και τέλος, επειδή φτάνουμε στο τέλος του χρόνου, βλέπουμε διάφορες ανασκοπήσεις και έρευνες να δημοσιεύονται. Άλλες πιο ευχάριστες, όπως τα πιο δημοφιλή videos του YouTube, και άλλες πιο ανησυχητικές όπως την αύξηση των spam mails, που μας αναφέρει η Symantec.

Καλή εβδομάδα και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Image [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.