Blipr: Μηνύματα κειμένου και ήχου με push notifications

IMG_0002

Ωραία τα SMS, ωραία και τα  E-mail...  αλλά οι κάτοχοι iPhone και iPod Touch απολαμβάνουν την χρήση των Push Notifications (γνωστοποιήσεις) με εφαρμογές μηνυμάτων όπως ακριβώς είναι και το Blipr. Το Blipr  όμως κάνει κάτι νέο. Δεν επιτρέπει απλώς την χρήση των γνωστοποιήσεων για αποστολή μηνυμάτων κειμένου, αλλά και για την αποστολή ήχων μαζί. Ουσιαστικά πρόκειται για τον ήχο της ειδοποίησης, αλλά σίγουρα είναι ωραίο να στέλνετε ένα μήνυμα με τον κατάλληλο ήχο ειδοποίησης.

Όταν εγκαταστήσετε την εφαρμογή (iTunes link εδώ) θα πάρετε ένα μοναδικό blipr ID. Αυτό το ID θα χρησιμοποιούν και οι φίλοι σας που κατέβασαν την εφαρμογή από το App Store, και χρησιμοποιούν την εφαρμογή, για να μπορέσουν να σας στείλουν μηνύματα.... με ήχους ή και όχι (δε ξέρω γιατί να θέλετε να το κάνετε αυτό!). Το blipr είναι σίγουρα ένας διασκεδαστικός τρόπος για να στείλετε μηνύματα με αστείους ήχους, πράγμα που δε μπορείτε να κάνετε με τα παραδοσιακά SMS.

IMG_0004

Η εφαρμογή υποστηρίζει και EMOJI εικονίδια , καθώς και ιστορικό για τα μηνύματα αλλά και τους ήχους ειδοποίησης. Η εταιρία προσπαθεί να βγάλει κέρδος μέσα από την χρέωση κάποιων ήχων, και όχι από την ίδια την εφαρμογή... η οποία ούτε σι άλλος είναι δωρεάν.

IMG_0005

Με κάνει να αναρωτιέμαι αν η ίδια ιδεολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για voice clips γραμμένα από εμάς. Όπως να'χει μπορείτε να με προσθέσετε στους φίλους σας και να το δοκιμάσετε... το blipr ID  μου είναι karavas ;)

[via]

Σχολιάστε >
17 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.