Τα πιο δημοφιλή videos στο YouTube για το 2009

youtube

Με το τέλος του 2009 να πλησιάζει, το YouTube κυκλοφόρησε μία λίστα με στατιστικά που δείχνουν τα πιο δημοφιλή video του 2009, αλλά και τους ταχύτερα αυξανόμενους όρους αναζήτησης. Χωρίς καμία έκπληξη, το top video του 2009 ήταν αυτό της Susan Boyle's από το Βρετανικό show Got Talent, με πάνω από 120 εκατομμύρια views.

Άλλα video που είχαν μεγάλη απήχηση, ήταν το “David After Dentist” με 37 εκατομμύρια views, το “JK Wedding Entrance Dance” με 33 εκατομμύρια views και το trailer της ταινίας New Moon που άγγιξε τα 31 εκατομμύρια view. Επόμενο στη σειρά έρχεται το “Evian Roller Babies” με 27 εκατομμύρια views. Από τα μουσικά videos, το πιο δημοφιλές φαίνεται να είναι το video clip του Pitbull με τίτλο “I Know You Want Me” με 82 εκατομμύρια views.

Το YouTube έβγαλε επίσης μία λίστα με τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο, τόσο στην Αμερική όσο και παγκοσμίως. Αξίζει να σημειωθεί ότι το YouTube σκοπεύει να επεκτείνει στο μέλλον αυτές τις λίστες, οπότε αν ποτέ θελήσετε να δείτε ποιες είναι οι “most watched” κατηγορίες, πατήστε εδώ.

Month Most Searched Terms (Global) Most Searched Terms (US)
January inauguration obama inauguration
February christian bale on a boat
March the climb watchmen
April susan boyle susan boyle
May pacquiao vs hatton pacquiao
June michael jackson thriller michael jackson thriller
July michael jackson wedding
August usain bolt send it on
September kanye west kanye west
October paranormal activity paranormal activity
November bad romance adam lambert
December tiger woods tiger woods

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.