Apple - Psystar: 1 - 0

08e2b860e7142009

Μάλλον θα έχουμε σύντομα τίτλους τέλους για τηνPsystar, καθώς η Apple κατάφερε να κερδίσει μόνιμα ασφαλιστικά εναντίον της. Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Psystar είναι μια εταιρεία που άντεξε με μεγάλη δυσκολία στο χρόνο, καθώς πέρασε μία περίοδο πτώχευσης και πολλών μηνύσεων από την Apple.

Η Psystar έχει μόλις 2 βδομάδες καιρό για να συμμορφωθεί με την δικαστική απόφαση, της οποία οι όροι δεν αφήνουν και πολλές επιλογές στην εταιρεία. Σύμφωνα με την απόφαση, με την αρχή του νέου έτους, οι άνθρωποι στην Psystar θα μπορούν ακόμα να πουλάνε clone hardware, αλλά δε θα είναι σε θέση να διανέμουν το Mac OS X, το Rebel EFI ή κάποιο άλλο μηχανισμό που θα βοηθάει του ανθρώπους να εγκαθιστούν το OS X στα συστήματα τους. Μιας και αυτό ήταν το βασικό μέρος των δραστηριοτήτων της Psystar, είναι φυσικό να υποθέσουμε ότι σύντομα θα αλλάξει κατεύθυνση η εταιρεία.

Βέβαια ήταν εύκολο να προβλέψει κανείς ποιο θα ήταν το τέλος της ιστορίας, καθώς η Apple έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι υπερασπίζεται την τεχνολογία της με νύχια και με δόντια. Τώρα το μόνο που μένει να δούμε είναι τι θα κάνει τελικά η Psystar και στην περίπτωση που κλείσει αν θα έχει θετική επίδραση στην Apple.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.