Η Psystar φέρνει το Snow Leopard στα PCs

3975583102_dbd2e00151m

Ενώ η Apple δουλεύει στην επίσημη υποστήριξη των Windows 7 από Mac υπολογιστές, η Psystar κάνει ακριβώς το αντίθετο. Η Psystar λοιπόν, ανακοίνωσε τη δημιουργία του Rebel EFI, το οποίο διευκολύνει την εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του MAC OS X σε PC hardware. Πιο συγκεκριμένα όσοι χρησιμοποιούν επεξεργαστές Core 2 Duo, Core 2 Quad, i7 και άλλα συστήματα που βασίζονται σε Intel, θα έχουν την δυνατότητα να εγκαταστήσουν το Snow Leopard όσο το δυνατόν πιο εύκολα.

Φυσικά η Psystar χρεώνει το συγκεκριμένο προνόμιο στη τιμή των $50. Πιθανόν πολλοί οπαδοί του OS X να ενδιαφερθούν να τρέξουν το αγαπημένο τους λογισμικό και σε ένα PC εύκολα, πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο βέβαια, μιας και η Apple δε προσφέρει καμία υποστήριξη πάνω σε αυτόν το τομέα. Να αναφέρω ακόμα ότι η Psystar θα προσφέρει μεγάλη υποστήριξη στους πελάτες της, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση να κάνουν test στο hardware του πελάτη τους για να δουν μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας και να τον βοηθήσουν αναλόγως.

Μήπως θέλετε να μάθετε για το πώς αισθάνεται η Apple για τις προσπάθειες της Psystar; Αν ναι, τότε το μόνο που χρειάζεται να πω είναι ότι η Psystar είναι μία εταιρεία που έχει αντέξει με μεγάλη δυσκολία στο χρόνο, καθώς έχει περάσει από μία οικονομική πτώχευση και από πολλές νομικές εκστρατείες της Apple. Για να δούμε τη θα κάνει τώρα η Apple, μετά την ανακοίνωση του Rebel EFI.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.