Το ParkAround Σηκώνει 185.000€ Με Τη Συμμετοχή Του PJ Tech Catalyst

parkaround-01

Το ParkAround είναι ένα ελληνικό startup που μέχρι πριν από λίγους μήνες γνωρίζαμε με την προηγούμενη του ονομασία, το Parking Defenders. Σήμερα, η ομάδα που το αναπτύσσει ανακοινώνει πως ολοκλήρωσε ένα γύρο χρηματοδότησης ύψους 185.000€.

Η επένδυση αυτή έγινε πραγματικότητα χάρη στο PJ Tech Catalyst Fund, το οποίο ηγήθηκε της χρηματοδότησης, και σε τέσσερις ιδιώτες επενδυτές: τους Αλέξη Πανταζή και Αιμίλιο Μάρκου, ιδρυτές της Hellas Direct, το Δημήτρη Βρανόπουλο, αναλυτή επενδύσεων και στέλεχος της Eureka Capital Management LLC, και τον Χρύσανθο Χρυσάνθου, υπεύθυνο για την επιχειρηματική ανάπτυξη των Amazon Web Services στα startup οικοσυστήματα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Η αρχική ιδέα πίσω από το ParkAround αφορούσε τη δημιουργία μιας online κοινότητας ανθρώπων που θα αντάλλασσαν θέσεις parking μεταξύ τους. Σήμερα όμως η υπηρεσία έχει εξελιχθεί και πλέον αποτελεί μια εφαρμογή εύρεσης του πλησιέστερου και φθηνότερου χώρου στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο.

Όπως δηλώνει ο Γιάννης Κατσιώτης, ένας εκ των ιδρυτών του ParkARound, η επένδυση αυτή θα τους βοηθήσει προκειμένου να πραγματοποιηθεί σύντομα το λανσάρισμα της υπηρεσίας στο Λονδίνο, που αποτελεί τον επόμενο σταθμό του ελληνικού startup.

Συνολικά η υπηρεσία εξυπηρετεί περισσότερους από 15.000 χρήστες, προσφέροντας μειωμένες τιμές σε περισσότερους από 25 σταθμούς στάθμευσης σε όλη την Αττική. Αν θέλεις να δοκιμάσεις το ParkAround, η εφαρμογή κυκλοφορεί τόσο για iOS (iTunes link), όσο και για Android (Google Play).

Θυμήσου:
Tο Radiojar Εξασφαλίζει 330.000€ Από Το PJ Tech Catalyst Fund
Το PJ Tech Catalyst Fund Επενδύει €400.000 Σε iKiosk Και Kyttaro Games
Το Pinnatta Ολοκληρώνει Ένα Γύρο Χρηματοδότησης Ύψους $1.500.000

parkaround-app-01

Η εφαρμογή όπως φαίνεται μέσα από ένα iPhone

[via]

Σχολιάστε >
16 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.