Το Pinnatta Ολοκληρώνει Ένα Γύρο Χρηματοδότησης Ύψους $1.500.000

pinnatta-01

Το Pinnatta, η επιτυχημένη ελληνική εφαρμογή ανταλλαγής διαδραστικών μηνυμάτων, ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση ενός νέου γύρου χρηματοδότησης, το ύψος του οποίου φτάνει το $1,5 εκατομμύριο.

Η συγκεκριμένη επένδυση έγινε πραγματικότητα χάρη σε δύο ελληνικά funds, της Odyssey Venture Partners που ηγήθηκε του γύρου χρηματοδότησης και του PJ Tech Catalyst που συμμετείχε επίσης σε αυτό. Μαζί με τον τελευταίο γύρο χρηματοδότησης, το Pinnatta έχει σηκώσει συνολικά $2,2 εκατομμύρια μέχρι σήμερα.

Ο Γιώργος Σπανουδάκης, πρόεδρος και CEO του Pinnatta, δήλωσε πως το νέο αυτό κεφάλαιο τους δίνει τη δυνατότητα να επιταχύνουν ακόμα περισσότερο την ανάπτυξη της εφαρμογής. Ανάμεσα στους στόχους του startup είναι η αναβάθμιση της υπηρεσίας και η συνεχής εξάπλωση της χρήσης του σε στοχευμένα target groups, στις αγορές που τους ενδιαφέρουν. Προκειμένου να πετύχει τους στόχους του, το Pinnatta σχεδιάζει να προσθέσει στην ομάδα του μερικούς ακόμα ταλαντούχους ανθρώπους.

Αν ακόμα δεν έχεις κατεβάσει το Pinnatta, μπορείς να το κάνεις είτε μέσω του App Store (iOS 5.0 ή νεότερο), είτε μέσω του Google Play (Android 2.3.3 ή νεότερο). Οι κάτοχοι Windows Phone συσκευών θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα, μιας και η αντίστοιχη εφαρμογή βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

pinnatta-02

Θυμήσου:
Pinnatta, Η Εφαρμογή Με Την Οποία Στέλνεις Διαδραστικά Μηνύματα Στους Φίλους Σου
Το Pinnatta Ολοκληρώνει Τον Ενδιάμεσο Γύρο Χρηματοδότησης Με Ακόμα $250.000

Σχολιάστε >
9 σχόλια
|
Κατηγορίες:

9 απαντήσεις στο “Το Pinnatta Ολοκληρώνει Ένα Γύρο Χρηματοδότησης Ύψους $1.500.000”

  1. Ο/Η PanosJee λέει:

    Συγχαρητήρια! Σπουδαίο νέο είναι ότι έχουμε syndication από Ελληνες επενδυτές!

  2. Ο/Η Dimitris Glezos λέει:

    Go go go! Μπράβο στο Γιώργο και σε όλη την ομάδα του Pinnatta, καθώς και στους Έλληνες VC που έκαναν το βήμα.

  3. Ο/Η alexbcf λέει:

    μπράβο George & team!