Η Samsung Φέρνει Το ΒΒΜ Για Τα Galaxy Δωρεάν Στο Google Play

Samsung_Blackberry_Messenger

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα ότι το BlackBerry Messenger (BBM) έρχεται στα Galaxy smartphones και θα είναι διαθέσιμο μέσω του Google Play πολύ σύντομα, για τους κατοίκους της Αφρικής.

Χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, η επίσημη ανακοίνωση από τη Samsung Africa αναφέρει ότι η εφαρμογή θα αρχίσει να διατίθεται πολύ σύντομα στο Google Play, εντελώς δωρεάν για τις συσκευές Galaxy. Eίχαμε δει πριν λίγες ημέρες κάποιες leaks φωτογραφίες σχετικά με το user interface του ΒΒΜ για το Android που με μια πρώτη ματιά δείχνει να μοιάζει αρκετά σε αυτό του BlackBerry 10 OS που χρησιμοποιούν τα Z10 & Q10. Το BBM για τα Galaxy θα προσφέρει chat, multi-person chats, όπως και BBM Groups όπου ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει group μέχρι 30 άτομα τα οποία μπορούν να μοιράζονται εικόνες και ηχητικά μηνύματα. Φυσικά, οι δυνατότητες του ΒΒΜ δε σταματούν εδώ καθώς μπορεί να προσφέρει συνομιλία με video κλήση με live sharing φωτογραφιών και μηνυμάτων την ίδια στιγμή, χαρακτηριστικά τα οποία είναι διαθέσιμα για την ώρα μόνο για τις συσκευές  BlackBerry.

Η BlackBerry δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης του ΒΒΜ για Android, ωστόσο η Samsung φαίνεται ότι έτρεξε να τους προλάβει όλους, υποσχόμενη BBM στο Google Play, πολύ σύντομα.

Διάβασε επίσηςBlackBerry Messenger για Android: Oι Πρώτες Εικόνες

[ via ]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.