Pinnatta, η εφαρμογή με την οποία στέλνεις διαδραστικά μηνύματα στους φίλους σου

Το Pinnatta ίσως να το γνώρισες πρώτα ως Gipht.me. Πρόκειται για μια ελληνική εφαρμογή που σου επιτρέπει να στέλνεις εικονικά δώρα σε φίλους. Η ιδέα προέκυψε όταν η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τη start-up σκέφτηκε πως παρόλο που η τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο πολύ, εμείς συνεχίζουμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας είτε με κείμενο, είτε με φωνή. Και αυτό θέλησαν να το αλλάξουν. Στην προσπάθεια τους πέρασαν αρκετές περιπέτειες, οι οποίες κάνουν την ιστορία του Pinnatta εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Αν για παράδειγμα σήμερα είναι τα γενέθλια ενός φίλου σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις στα χέρια ένα iPhone ή ένα Android smartphone και να ανοίξεις το Pinnatta. Από εκεί μπορείς να επιλέξεις μια υπέροχη τούρτα γενεθλίων, να την εξατομικεύσεις προσθέτοντας τον κατάλληλο αριθμό σε κεριά και να γράψεις τις δικές σου προσωπικές ευχές. Όταν εκείνος το παραλάβει, θα σβήσει τα κεριά φυσώντας στην οθόνη και θα διαβάσει το μήνυμα σου.

Το παραπάνω είναι μόνο μία από τις πολλές περιπτώσεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Pinnatta. Δε χρειάζεται να είναι κάποια ειδική περίσταση, μπορείς να στείλεις και μια απλή πρόταση για βραδινή έξοδο. Τα μηνύματα εκμεταλεύονται τις δυνατότητες των smartphones, αφού για παράδειγμα σε κάποια χρησιμοποιείς το μικρόφωνο και σε άλλα απλά την οθόνη αφής.

Αυτήν την εβδομάδα το Pinnatta ανανεώθηκε με ένα update, το οποίο διορθώνει κάποια μικρά bugs και βελτιώνει τη γενικότερη απόκριση της εφαρμογής, τόσο στην πλατφόρμα του iOS, όσο και σε εκείνη του Android. Το Pinnatta μπορείς να το βρεις στο App Store ή στο Google Play.

Σχολιάστε >
17 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.