Android: Πολλά, πάρα πολλά…

Οι λέξεις «πολλά» και «πάρα πολλά» είναι πάντοτε σχετικές, ως προς τα μεγέθη που εννοούμε κάθε φορά. Στην περίπτωση του Android, οι λέξεις αυτές θα μπορούσαν να επαναλαμβάνονται συνεχώς, παραπέμποντας κάθε φορά στον υψηλό ρυθμό ανάπτυξής του.

Πρίν λίγες ημέρες, ο CEO της Google Eric Schmidt, κατά τη διάρκεια του event της Motorola όπου παρουσιάστηκαν τα νέα RAZR , ανέφερε ότι 1,3 εκατομμύρια συσκευές Android ενεργοποιούνται σε καθημερινή βάση, ένας αριθμός που περιλαμβάνει κινητά τηλέφωνα και tablet μαζί. Θυμηθείτε, ότι  τον Ιούνιο που μας πέρασε ο Αndy Rubin μιλούσε για 900.000 Android συσκευές καθημερινά, κάτι που σημαίνει αύξηση κατά 44% τους τελευταίους 3 μήνες. Επίσης, ο Director και Product Manager της Google, Hugo Barra, δήλωσε μέσω του Google+ ότι μέχρι στιγμής έχουν ενεργοποιηθεί 500 εκατομμύρια συσκευές Android, από την πρώτη μέρα που λανσαρίστηκε το λειτουργικό σύστημα έως και σήμερα.

Όλα αυτά, την ίδια στιγμή που η iSuppli, μέσα από την ιστοσελίδα της εκτιμά ότι τον επόμενο χρόνο το Android θα καταφέρει να ξεπεράσει τις 1 δις συσκευές συνολικά, ενώ η Samsung με το Galaxy S III κατάφερε  να φθάσει  τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε μόλις 100 ημέρες, κάτι που ασφαλώς συνέβαλε και θα συμβάλει στη διαμόρφωση αυτών των αριθμών.

[via] [via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.