20 εκατομμύρια Galaxy S ΙΙΙ σε 100 ημέρες

Το Galaxy SΙΙΙ παρουσιάστηκε τον Μάιο και σήμερα η Samsung έχει κάθε λόγο για να είναι ευτυχισμένη, καθώς επισήμως πλέον, είναι το εμπορικότερο smartphone της εταιρείας, καταφέρνοντας να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Μέσα σε μόλις 100 ημέρες, πουλήθηκαν 20 εκατομμύρια Galaxy SΙΙΙ. Η αρχή είχε γίνει λίγες εβδομάδες μετά την παρουσίαση του flagship της Samsung, όπου είχε δεχθεί 10 εκ. προπαραγελίες, προαναγγέλλοντας την επιτυχημένη πορεία των επόμενων μηνών. Να θυμηθούμε ότι ο προκάτοχος Galaxy S II είχε χρειαστεί περίπου 10 μήνες για να φθάσει τις 20 εκ. πωλήσεις. Από τα συνολικά 20 εκ. κομμάτια, τα 6 εκ. πουλήθηκαν στην Ευρώπη, τα 4,5 εκ. στην Ασία, 4 εκ. στη Β. Αμερική και 2,5 εκ. στην Κορέα.

Επιπλέον, τον Αύγουστο, το Galaxy S III κατόρθωσε να ξεπεράσει σε πωλήσεις το iPhone 4S στην Αμερική, για πρώτη φορά μετά το επίσημο λανσάρισμά του τον περασμένο Οκτώβριο, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε Verizon, Sprint, T-Mobile και τη δεύτερη στην AT&T, όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα. Βέβαια, ήταν ιδανική περίοδος για να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς από τη μία είχαμε ένα ολόφρεσκο λανσάρισμα (Galaxy SIII) και από την άλλη ένα μοντέλο (iPhone 4S) στη δύση της πορείας του και κοντά στην παρουσίαση του αντικαταστάτη του (iPhone 5). Σε κάθε περίπτωση όμως οι αριθμοί δίνουν την πρωτιά και αυτό έχει τη δική του σημασία σε ένα κλίμα που η Κορεάτικη εταιρεία έχει να πληρώνει για τις πατέντες περίπου 1 δις δολάρια στην Apple, μετά την καταδικαστική για αυτήν απόφαση του δικαστηρίου.

Πατήστε εδώ για μεγαλύτερη ανάλυση


Τέλος, το Galaxy S III διατίθεται ήδη σε 4 νέα χρώματα πέρα των Pebble blue και Marble white. Πρόκειται για τα Amber Brown, Garnet Red, Sapphire Black και Titanium Grey.

 

[via] [via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.