H Beats Electronics Παίρνει Πίσω Το Μερίδιο Που Έχει Η HTC

beats-audio

Τον περασμένο μήνα υπήρχαν κάποιες πληροφορίες ότι η Beats Electronics είχε σκοπό να πάρει πίσω το μερίδιο που κατέχει αυτή τη στιγμή η HTC. Τελικά, την Παρασκευή η σκέψη αυτή πραγματοποιήθηκε και η Beats Electronics πήρε πίσω το 25% έναντι 195.76€ εκ.

Βeats Audio και σε άλλα smartphones, εκτός από την HTC

Η Beats Electronics είναι η εταιρεία που ευθύνεται για το σύστημα ήχου Beats Audio που συναντάμε σε όλα τα high end smartphones της HTC. Η Ταϊβανέζικη εταιρεία είχε πάρει το 50,1% της Beats Electronics τον Αύγουστο το 2010 και στη συνέχεια οι founders της εταιρείας πήραν πίσω το μισό μερίδιο από την HTC. Τα εξαιρετικά HTC One και HTC One mini που παρουσίασε αυτή τη χρονιά η HTC, δεν είναι αρκετά για να συγκρατήσουν την καθοδική πορεία της εταιρείας, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή.

Η Beats Electronics θέλει να κοιτάξει πέρα από την HTC και να φέρει το Beats Audio και σε άλλους κατασκευαστές, έτσι είναι πιθανόν να δούμε το σήμα της εταιρείας σε Samsung, LG, Sony. Ωστόσο, η HTC δηλώνει ότι η Beats παραμένει ένας σημαντικός εταίρος και θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το σύστημα ήχου Beats Audio στα κινητά της. Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

[ via ]

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “H Beats Electronics Παίρνει Πίσω Το Μερίδιο Που Έχει Η HTC”

  1. Ο/Η Γιώργος Καπέλης λέει:

    Έμαθα ότι γενικά η HTC δε τα πηγαίνει καλά και είναι σε στάδιο εξαγοράς από άλλη εταιρία. Κρίμα γιατί βγάζει αξιόλογα κινητά