BBM Σε Android & iPhone, Αυτό Το Σαββατοκύριακο

screen-shot-2013-09-17-at-5-53-15-pm

Η Βlackberry ανακοίνωσε επίσημα ότι το πολυαναμενόμενο Βlackberry Messenger (BBM), θα είναι έτοιμο για κατέβασμα για Android και iPhone μέσα στο σαββατοκύριακο που έρχεται.

Download, το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Σεπτεμβρίου

Το ΒΒΜ θα είναι διαθέσιμο στο Google Play αυτό το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου μετά τις 12:00 το μεσημέρι για συσκευές Android που τρέχουν Ice Cream Sandwich και Jelly Bean  και στο App Store την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου μόνο για τα iPhone που τρέχουν iOS6 ή iOS7, στις 12:01 μμ τοπική ώρα.

Tα χαρακτηριστικά του ΒΒΜ σε Android & iPhone

ΒΒΜ Chat: chatting μεταξύ Android, iPhone και BlackBerry που δείχνει αν το μήνυμα έχει παραδοθεί και διαβαστεί από τον παραλήπτη, καθώς και αν ανταποκρίνεται με κάποια απάντηση, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για sharing αρχείων, όπως voice notes και φωτογραφίες, με μια κίνηση.

ΒΒΜ Groups: ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει group συζήτησης μέχρι και 30 ατόμων, με μοίρασμα αρχείων. Επίσης με το Broadcast Message μπορείς να στείλεις το ίδιο μήνυμα σε πολλά άτομα, χωρίς να δημιουργήσεις κάποιο group.

Με το BBM μπορεί κάποιος να ποστάρει ένα προσωπικό μήνυμα, να προσθέσει φωτογραφία στο προφίλ του ή να επιλέξει το status που έχει εκείνη τη στιγμή.

BBM PIN: ο χρήστης του ΒΒΜ έχει ένα ξεχωριστό PIN το οποίο είναι προσωπικό και μπορεί να το χρησιμοποιεί για την προσθήκη επαφών, χωρίς να χρειάζεται να δίνει το τηλέφωνο ή το email του, παρέχοντας ασφάλεια.

Στη συνέχεια θα προστεθούν κι άλλα σε χαρακτηριστικά στο επόμενο update, όπως το BBM Voice, δηλαδή κλήσεις μέσω Wi-Fi, BBM Video Chat και screen sharing, όπου ο χρήστης θα μπορεί να μοιράζεται την οθόνη που βλέπει εκείνη τη στιγμή, όπως ακριβώς συμβαίνει στα κινητά με BlackBerry  10 OS. Επιπλέον με τα ΒΒΜ Channels, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει κάποιο channel, ή να συμμετέχει σε συζήτηση πάνω σε κάποιο θέμα, μαζί με άλλους ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο.

Αυτή  τη στιγμή το ΒΒΜ αριθμεί 60 εκ. χρήστες παγκοσμίως που προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από τους χρήστες BlackBerry, τουλάχιστον μέχρι αυτό το Σαββατοκύριακο.

[ via ]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.