Video: Τα iPhone 5S Και iPhone 5C Μπροστά Στα Μάτια Σου

gold-iphone-5s-vs-iphone-5c-iphone-5-video

Ένα νέο συγκριτικό βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο που δείχνει για πρώτη φορά με τόση λεπτομέρεια τα iPhone 5S, iPhone 5C και iPhone 5, μπροστά στα μάτια σου, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία που αναμένεται στις 10 Σεπτεμβρίου.

iPhone 5S σε χρυσό, όπως λέμε σαμπανιζέ

Το νέο βίντεο δεν αφήνει πολλά περιθώρια φαντασίας για το πώς θα είναι σχεδιαστικά το iPhone 5S και ιδίως το νέο πλαστικό iPhone 5C και αυτό γίνεται για πρώτη φορά πριν την παρουσίαση ενός νέου iPhone. Το νέο χρυσό iPhone 5S δεν είναι και τόσο χρυσό, αλλά μάλλον σαμπανιζέ, είναι σχεδιαστικά ίδιο με το μαύρο iPhone 5 και χρησιμοποιεί διπλό LED flash.

Η κατασκευή του μπλε iPhone 5C που εμφανίζεται στο βίντεο, είναι σαφώς πιο φθηνή από αυτή του μαύρου iPhone 5, έχοντας διαφορετικά πλαϊνά πλήκτρα έντασης του ήχου. Η συσκευή φημολογείται ότι θα έρθει με οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 1136x640 pixels, 2πύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM, πίσω κάμερα 8 MP, μπροστινή 1,2 MP και φυσικά iOS 7.

Τη στιγμή που η αποστολή των iPhone 5S και iPhone 5C από την εταιρεία που τα συναρμολογεί ξεκινά μέσα στον Σεπτέμβριο, το σημαντικότερο νέο που έχουμε μάθει τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από τα νέα iPhone, είναι η συμφωνία της Apple με την China Mobile για την πώληση των συσκευών στην Κίνα, σε τρεις μήνες από σήμερα.

ΔιάβασεΝα Γιατί Η Apple Βγάζει Φθηνότερο iPhone


[ via, via ]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Video: Τα iPhone 5S Και iPhone 5C Μπροστά Στα Μάτια Σου”

  1. Ο/Η Stelios Ktoras λέει:

    Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από μέρους της Apple για να με κερδίσει πίσω!