Ο Elon Musk Θέλει Να Γίνει Ένας Πραγματικός Tony Stark

tony-stark-01

Ποιος δεν θέλει να αποκτήσει ένα σύστημα με ολογράμματα, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί ο Tony Stark στις ταινίες του Iron Man; Ο Elon Musk, ο ιδρυτής του SpaceX και συνιδρυτής της Tesla Motors και του PayPal, σκοπεύει να δημιουργήσει κάτι τέτοιο.

Δεν είναι μυστικό πως ο Elon Musk αποτέλεσε έμπνευση για τον σκηνοθέτη του πρώτου Iron Man. Προκειμένου να αποφασίσει ποια πρέπει να είναι η εικόνα του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου Tony Stark, έτσι ώστε να μοιάζει αληθινός, βασίστηκε στον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του Elon Musk. Τώρα ήρθε η ώρα ο τελευταίος να γίνει ένας πραγματικός Tony Stark.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Elon Musk δήλωσε πως έχει βρει τον τρόπο για να σχεδιάζει μέρη πυραύλων κάνοντας με τα χέρια του κινήσεις στον αέρα. Ακριβώς όπως το κάνει και ο Robert Downey Jr στις δημοφιλείς ταινίες. Υποσχέθηκε μάλιστα και ένα βίντεο για την επόμενη βδομάδα.

Update 6/09:
Ο Elon Musk δημοσίευσε το βίντεο που μας είχε υποσχεθεί. Μπορείς να το δεις εδώ.

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Ο Elon Musk Θέλει Να Γίνει Ένας Πραγματικός Tony Stark”

  1. Ο/Η jonjon λέει:

    Μεγάλο μυαλό εκκεντρικός! Άνθρωπος με όραμα για το μέλλον

  2. […] Ο Elon Musk Σκοπεύει Να Γίνει Ένας Πραγματικός Tony Stark — Away.gr στο Αυτό Είναι Το UI Που Θέλει Να Δημιουργήσει Ο Elon Musk […]