Αυτό Είναι Το UI Που Θέλει Να Δημιουργήσει Ο Elon Musk

elon-musk-01

Μόλις την προηγούμενη βδομάδα ο Tony Stark Elon Musk έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως έχει βρει ένα τρόπο να σχεδιάζει κομμάτια πυραύλων κάνοντας κινήσεις με τα χέρια του στον αέρα. Σήμερα δημοσίευσε το βίντεο που μας είχε τάξει.

Σε αυτό τον βλέπουμε να συνδυάζει τη δύναμη του Leap Motion με το Siemens NX, ένα λογισμικό που σου δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζεις αντικείμενα μέσω υπολογιστή. Έκανε μια μικρή επίδειξη μέσω διάφορων τεχνολογιών απεικόνισης, συμπεριλαμβανομένου και του Oculus Rift.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης βλέπουμε τον ίδιο και άλλους εργαζόμενους του SpaceX να μετακινούν, να αλλάζουν το μέγεθος, να περιστρέφουν και να ζουμάρουν ένα εικονικό μοντέλο κινητήρα πυραύλου. Μπορεί να μην μας δείχνει πως μπορεί να δημιουργήσει ένα αντικείμενο από το μηδέν, αλλά ακόμα κι αυτό είναι εντυπωσιακό.

Μέσα στα επόμενα χρόνια αυτές οι τεχνολογίες θα αλλάξουν τον τρόπο που σχεδιάζουμε το οτιδήποτε. Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Αυτό Είναι Το UI Που Θέλει Να Δημιουργήσει Ο Elon Musk”

  1. […] Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Elon Musk δήλωσε πως έχει βρει τον τρόπο για να σχεδιάζει μέρη πυραύλων κάνοντας με τα χέρια του κινήσεις στον αέρα. Ακριβώς όπως το κάνει και ο Robert Downey Jr στις δημοφιλείς ταινίες. Υποσχέθηκε μάλιστα και ένα βίντεο για την επόμενη βδομάδα. Ο Elon Musk δημοσίευσε το βίντεο που μας είχε υποσχεθεί. Μπορείς να το δεις εδώ. […]