iPhone 5S & iPhone 5C Σύντομα Στην Κίνα, Η Mεγάλη Ευκαιρία Της Apple

larger-Apple-China-1

Τα νέα iPhone 5S και  iPhone 5C αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα στις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη η Apple έχει ζητήσει από την εταιρεία κατασκευής των δύο νέων συσκευών να ξεκινήσει την αποστολή τους μέσα στον Σεπτέμβριο.

Η Αpple έχει πρόβλημα στην Κίνα, αυτό αλλάζει σε 3 μήνες από σήμερα

Έχουμε δει ήδη για ποιο λόγο βγάζει η Apple το iPhone 5C, που δεν είναι άλλος από τον ανταγωνισμό που δέχεται από τις Samsung, Huawei, Lenovo, ZTE, Xiaomi, ιδίως μέσα στην Κίνα. Η αγορά της Κίνας αποτελεί πρόβλημα για την εταιρεία από το Cupertino, καθώς αυτή τη στιγμή κινείται με μερίδιο 5%, καθώς οι Κινέζοι προτιμούν να αγοράζουν smartphones με υψηλά χαρακτηριστικά, αλλά σε χαμηλές τιμές.

Αυτό πρόκειται να αλλάξει, καθώς η China Mobile, ο μεγαλύτερος πάροχος στον κόσμο με 750 εκ. συνδρομητές, ετοιμάζεται να αναβαθμίσει το δίκτυό της σε 4G LTE, ανοίγοντας τον δρόμο για την πώληση των νέων iPhone 5S και iPhone 5C. Παλαιότερα η Apple είχε αποτύχει να έρθει σε συμφωνία με την China Mobile, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως οι Κινέζοι θα πιάσουν στα χέρια τους τις νέες συσκευές της Apple. Η China Mobile θα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία της Apple για να αντιστρέψει το παιχνίδι του ανταγωνισμού στην Κίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το First Financial Day, τα νέα  iPhone 5S και  iPhone 5C θα έρθουν στην Κίνα σε 3 μήνες από σήμερα, δηλαδή περί τα τέλη Νοέμβρη, δίνοντας μάλιστα ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 28η Νοεμβρίου, καθώς ακόμη δεν έχουν πάρει την έγκριση από το Ministry of Industry and Information Technology της Κινεζικής Δημοκρατίας.

MάθεΓιατί Η Apple Βγάζει Φθηνότερο iPhone

iphone-5s-5c-leak-2

iphone-5s-5c-leak-1

[ via,via ]

Σχολιάστε >
17 σχόλια
|
Κατηγορίες:

17 απαντήσεις στο “iPhone 5S & iPhone 5C Σύντομα Στην Κίνα, Η Mεγάλη Ευκαιρία Της Apple”

  1. Ο/Η jonjon λέει:

    Είναι πολλά τα λεφτά!

    • Ο/Η Chris Bochtis λέει:

      Είναι πάρα πολλά γι αυτό και η Apple θέλει πάση θυσία συνεργασία με την China Mobile.

    • Ο/Η botonakis λέει:

      Γι'αυτό και αγοράζουμε από τώρα μετοχές της Apple που είναι στα 460$ έκαστη. Λογικά 10 Σεπτέμβρη θα ανέβει πάλι στα 650$ λόγο κυκλοφορίας των νέων και θα φτάσει λογικά στα 900-1000$ με το που μπει στην αγορά της Κίνας.