To iPhone σου κινδυνεύει μέσα στο σπίτι [Infographic]

iPhone in danger

Σου έχει τύχει ποτέ να καταστρέψεις ένα κινητό λόγω απροσεξίας; Αν ναι, πόσες από αυτές τις φορές που έχεις προκαλέσει ζημιά στο αγαπημένο σου smartphone έχει συμβεί μέσα στο ίδιο σου το σπίτι; Το σημερινό infographic μας δείχνει ότι οι περισσότερες ζημιές γίνονται μέσα στο σπίτι.

Ειδικότερα, ο άτυχος πρωταγωνιστής αυτού του Infographic είναι ένα iPhone, που πιθανόν να ήταν ή να είναι και το δικό σου. Aυτό που περιφέρεις σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου, έχοντας μεγάλη πιθανότητα να υποστεί ζημιά, καθώς το 51% των ατυχημάτων ενός iPhone συμβαίνει στην περιοχή του σπιτιού. Σημείωσε τις πιο επικίνδυνες ζώνες στις οποίες συμβαίνουν τα ατυχήματα: 21% στην κουζίνα, 18% στο καθιστικό, 16% στο μπάνιο, 10% στο δρόμο για το αυτοκίνητο και 8% στο υπνοδωμάτιο.

Σκέψου καλύτερα την επόμενη φορά που θα αφήσεις το iPhone στην κουζίνα για να μαγειρέψεις, καθώς η σάλτσα στην ανοιχτή κατσαρόλα είναι έτοιμη να χρωματίσει το κινητό σου.  Στο καθιστικό είναι πολύ πιθανόν να συμβεί κάτι δυσάρεστο καθώς περνάς την περισσότερη ώρα της ημέρας, κάτι που δε συμβαίνει με το μπάνιο, καθώς λίγα λεπτά μπορούν να προκαλέσουν την καταστροφή. Το 5% των κατόχων iPhone, το έβαλαν για πλύσιμο μαζί με τα ρούχα τους, ένα 9% το πέταξε κατά λάθος στη λεκάνη του μπάνιου, ενώ ένα 6% το άφησε στην οροφή του αυτοκινήτου ξεκινώντας την οδήγηση.

Ένα κινητό συνήθως καταστρέφεται λόγω κάποιου υγρού που εισχωρεί στην μπαταρία του, στα εσωτερικά κυκλώματα. Το νερό, σε ποσοστό 43% αποτελεί την κύρια αιτία υγρού που ευθύνεται για την καταστροφή ενός οποιουδήποτε  iPhone, καθώς και για το δικό μου κινητό πριν λίγους μήνες, που δεν ήταν iPhone, χωρίς αυτό  βέβαια να έχει ιδιαίτερη σημασία... Σόδα, μπύρα και καφές είναι τα αμέσως επόμενα επικίνδυνα υγρά στοιχεία που μπορούν να χαλάσουν μια για πάντα το αγαπημένο σου iPhone. Γι αυτό, την επόμενη φορά, φέρσου με σύνεση και σκέψου προτού αφήσεις το αγαπημένο σου κινητό οπουδήποτε μέσα στο σπίτι.

Infographic

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.