Wuhu: οργάνωσε το ταξίδι σου σε 10 λεπτά

 

wuhu

Το νέο startup Wuhu επιδιώκει να βοηθήσει τους καταναλωτές, να οργανώσουν τα επόμενα ταξίδια τους μέσα σε 10 μόνο λεπτά, με τη βοήθεια του κοινωνικού τους περίγυρου.

Ο Terry Gilliam, Founder του Wuhu θέλοντας να ταξιδέψει στην Καραϊβική, στην αναζήτησή του για πληροφορίες, εισιτήρια, διαμονή, μέρη για να επισκεφτεί, πράγματα που έπρεπε να αποφύγει και διάφορα που έπρεπε να προσέξει, δραστηριότητες σε συνάρτηση με τα γούστα του κτλ βρέθηκε μπροστά σε απεριόριστο υλικό το οποίο, εκτός από τους εμπορικούς σκοπούς που προωθούσε, του δημιουργούσε σύγχυση και αμφιβολίες. Παράλληλα κατά τη διάρκεια άντλησης πληροφοριών σχετικά με τον προορισμό του έβρισκε προτάσεις και γνώμες από άγνωστους ενώ ο ίδιος προτιμούσε να έχει κατεύθυνση από τα οικεία σε αυτόν πρόσωπα.

Έτσι, αποφάσισε να δημιουργήσει μια startup που θα βασίζεται στις ανάγκες του καθένα ξεχωριστά και όχι στο marketing των εταιρειών.

Το Wuhu, η μετάφραση της ιδέας του επιτρέπει στο κοινό να οργανώσει το ταξίδι του μέσα σε μόνο 10 λεπτά, να το προγραμματίσει σε σχέση με τις ανάγκες του και να το διαφοροποιήσει, εάν θέλει, ακούγοντας τις απόψεις από άτομα που εμπιστεύεται -και όχι από αγνώστους- τα οποία γνωρίζουν τον τόπο ή τον έχουν επισκεφθεί ήδη.

Αυτές τις μέρες η ταξιδιωτική ιδέα Wuhu βρίσκεται στη beta έκδοση της.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.