3 λόγοι για να πάς στο BlackBerry 7 OS, ή μήπως κανένας;

Έχεις στην κατοχή σου κάποιο BlackBerry με 6 OS και σκέφτεσαι να πάρεις κάτι καινούριο, αλλά συγχρόνως ρίχνεις ματιές στο νέο BlackBerry με 10 OS που ετοιμάζεται; Εκνευρίζεσαι από την αργοπορία του browser του Bold 9700 και θέλεις επειγόντως να το αναβαθμίσεις με κάποιο νεότεροl; Η RIM σου δίνει 3 λόγους για τους οποίος πρέπει να αναβαθμίσεις τη συσκευή σου σε μια αντίστοιχη με ΒΒ 7 OS.


Πρώτος λόγος: Browser

Έχοντας δοκιμάσει αρκετά BlackBerry, ομολογώ πως η «αχίλλειος πτέρνα» όλων των μοντέλων με 6 OS, είναι η περιήγηση στο διαδίκτυο. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε την τεράστια διαφορά στην ταχύτητα και την εμπειρία χρήσης.

Δεύτερος λόγος: Liquid Graphics

Ουσιαστικά,  με τον όρο «Liquid Graphics», η RIM εννοεί το πόσο ελκυστικό στη χρήση είναι το κινητό τηλέφωνο, πόσο smooth γίνεται η διαδικασία, πόσο ζωντανή είναι η απόκριση της οθόνης. Υπάρχει διαφορά και εδώ, δε θα διαφωνήσω.

Τρίτος λόγος: Touchscreen

Tα περισσότερα BlackBerry σήμερα μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερού, γιατί πολύ απλά σχεδόν όλα έχουν φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY. Πλέον, ακόμα και κάποια από αυτά εφοδιάστηκαν με touchscreen + QWERTY πληκτρολόγιο, που αποτελεί κατ’ εμέ τη χρυσή τομή, ενώ υπάρχει και ένα full-touchscreen μοντέλο, το 9860. Κι εδώ θα συμφωνήσω.

Δεν έχει άδικο η RIM, που παροτρύνει τους πελάτες της να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους σε μια BlackBerry 7 ΟS (καθώς αυτές με BlackBerry 6 ΟS έχουν μικρό επεξεργαστή και μνήμη και δε συνεργάζονται σωστά), αλλά είναι ακριβώς έτσι; Η RIM, όπως έχουμε δεί ετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς το νέο BlackBerry 10 OS, ένα λειτουργικό σύστημα που επιθυμεί να απαγκιστρωθεί από τις κακιές στιγμές του παρελθόντος. Δεδομένου ότι οι συσκευές με BlackBerry 7 ΟS δε θα αναβαθμιστούν σε 10 OS, όπως ανακοίνωσε επίσημα η RIM, για ποιο λόγο να προχωρήσει σήμερα κάποιος σε μια τέτοια αγορά; Αλλαγή λοιπόν, ή αναμονή;

 

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.