iKinect Project: Microsoft Kinect μαζί με iPhone 4!

iKinect Project

Είναι θέμα χρόνου να δούμε το επίσημο SDK του Microsoft Kinect στα χέρια όλων των developers για να δημιουργήσουν ό,τι πιο τρελό και περίεργο τους έρθει στο μυαλό. Όμως, κάποιοι που ψάχνονται περισσότερο, έχουν ήδη δημιουργήσει κάποια πρωτότυπα hacks. Ακόμα και εγχείριση εξ' αποστάσεως μπορεί να πραγματοποιηθεί χάρη στο μαγικό gadget της Microsoft. Τώρα, ήρθε η ώρα να δούμε το Kinect να συνεργάζεται.. αρμονικά με το Apple iPhone 4.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι συνεργάζονται σε ένα παιχνίδι, έναν τομέα που και οι 2 εταιρίες έχουν δείξει ότι γνωρίζουν πολύ καλά, είτε με έμμεσο τρόπο, είτε με άμεσο. Οι δύο παίχτες χειρίζονται ένα διαστημόπλοιο που, φυσικά, πρέπει να καταρρίψει τα αντίπαλα διαστημόπλοια. Ο ένας, είναι ο πιλότος του αεροσκάφους και, με τις αντίστοιχες κινήσεις του σώματος του, το κατευθύνει. Ο άλλος παίχτης, ο χρήστης του iPhone 4, χειρίζεται τα 2 πολυβόλα του αεροσκάφους και προσπαθεί να σημαδέυσει τους εχθρούς και τα δικά τους διαστημόπλοια.

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, πρόκειται για ένα ενδιαφέρον Kinect Hack και ελπίζω να δούμε κι άλλες παρόμοιες εφαρμογές που θα χρησιμοποιούν διαφορετικές -μεταξύ τους- συσκευές για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τελικό χρήστη..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.