Angry Eggs gets EASTERia, τα αυγά τρελάθηκαν (στο App Store)

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας και η στιγμή είναι ιδανική για τη παρουσίαση ενός νέου iPhone App το οποίο φιλοδοξεί να σας κάνει παρέα αυτό το Πάσχα. Ο λόγος για το -ελληνικό παρακαλώ- Angry Eggs gets EASTERia, ένα application το οποίο φέρνει το κλασσικό έθιμο του τσουγκρίσματος Πασχαλινών αυγών στο iOS.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη εδώ και περίπου μια εβδομάδα στο App Store (δωρεάν προς το παρόν, περισσότερα για αυτό παρακάτω) και έχει ήδη καταφέρει να "χτυπήσει" το milestone των 10.000 downloads ενώ κινείται εξίσου ικανοποιητικά και σε αρκετά εθνικά rankings. Ενδεικτικά αναφέρω τη Βραζιλία, που εμφανίζει το Angry Eggs στην θέση 9 των TOP 100 apps στο τοπικό app store, την Ελλάδα στη θέση 26, η Νότια Αφρική στη θέση 7, το Κατάρ στην θέση 14 και η Κόστα Ρίκα στη θέση 2. Καθόλου άσχημα για μια εβδομάδα ζωής, έτσι δεν είναι;

Μπορεί το όνομα της εφαρμογής να θυμίζει κάτι από... Angry Birds, η αλήθεια ωστόσο είναι πως το App κινείται σε διαφορετικά μονοπάτια στο κομμάτι του gameplay και της τεχνολογίας σε σχέση με το επιτυχημένο παιχνίδι της Rovio, χρησιμοποιώντας ουσιαστικά το accelerometer του iPhone για να προσδιορίσει τη κλήση που θα έχει το αυγό σας όταν χτυπήσετε τον αντίπαλο. Μόλις χθες τα παιδιά της Chromospheres (η ομάδα πίσω από την εφαρμογή) κυκλοφόρησαν στο App Store μια νέα έκδοση η οποία βελτιώνει -αισθητά- την εμπειρία του gameplay. Ο χρήστης έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ δύο αντιπάλων, του iPhone ή κάποιου φίλου του, με το Bluetooth να κάνει όλη τη δουλεία στη δεύτερη περίπτωση.

Η Chromospheres είχε στο πλάνο της να ξεκινήσει την paid έκδοση του Angry Eggs gets EASTERia προς 0,79€ χθες, τα παιδιά ωστόσο ήταν αρκετά ευγενικά και αποφάσισαν να μεταθέσουν την αλλαγή της τιμής για σήμερα το μεσημέρι, με στόχο οι αναγνώστες του Away που θα θελήσουν να δοκιμάσουν το App άμεσα να μην χρεωθούν την αλλαγή στη τιμή.

Bonus Video Teaser:

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.