Adidas is all in... και στο Copa del Rey!

Η Adidas στο παρελθόν έχει κάνει καταπληκτική δουλειά όσον αφορά την παρουσία της στα social media, είτε αυτά αφορούν την Facebook Page της, είτε το κανάλι στο YouTube είτε οτιδήποτε άλλο. Σχετικά με την παρουσία της στο YouTube, δεν παύει να μας εκπλήσσει με τα video που δημιουργεί σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει να προωθήσει τα events που είναι χορηγός. Έτσι και φέτος, με την αφορμή του τελικού του Copa del Rey μεταξύ Barcelona και Real Madrid, δημιούργησε ένα promo video.

Η Barcelona και η Real Madrid θα συναντηθούν λοιπόν σήμερα στο Mestalla, σε έναν τελικό που έχουμε να δούμε από το 1990. Για την ιστορία, τότε είχε κερδίσει η Barcelona 2-0 και ο αγώνας είχε γίνει επίσης στο ίδιο γήπεδο. Σήμερα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, αφού αναλύσεις με τέτοιους παίχτες, δεν χωράνε. Με μία φάση όλα μπορούν να αλλάξουν, με τον Messi να περνάει τη μισή ομάδα και να σκοράρει ή τον Ronaldo να εκτελεί ένα φάουλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα από τα 45 μέτρα.

Μετά την έναρξη της μεγαλύτερης καμπάνιας, που έχει κάνει ποτέ η εταιρεία, τον προηγούμενο μήνα, έχουμε ακόμα μία όμορφη δημιουργία. Τα μεγαλύτερα αστέρια του αγώνα, των οποίων χορηγός είναι φυσικά η Adidas, συμμετέχουν στο παρακάτω viral video. Xabi Alonso, Villa, Dani Alves, Xavi, di María, Granero, Arbeloa, Messi... όλους θα τους βρείτε να προετοιμάζονται για τον σημερινό τελικό, ή αλλιώς για το 2ο "El Clásico" μέσα σε 1 βδομάδα. Άλλοι κάνουν ασκήσεις στο γήπεδο, άλλοι τρέχουν στον διάδρομο, άλλοι παίζουν μια αναπαράσταση του τελικού στο... Pro! Σίγουρα θα έχετε σκεφτεί, γίνεται ένα τέτοιο παιχνίδι να μην έχει κόντρες; Μέχρι τις 22:30 που θα αρχίσει ο μεγάλος τελικός, η συνέχεια στο video. Εσείς, ποια ομάδα από τις δύο θα υποστηρίζετε απόψε;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε κι άλλα viral videos στο επίσημο YouTube channel του ποδοσφαιρικού τμήματος της Adidas ή ακόμα και να κάνετε μία βόλτα από την Facebook Fan Page της γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών.

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.