Samsung Galaxy Tab 10.1: Version 2

Samsung Galaxy Tab 10.1 v2

Τον περασμένο Φλεβάρη κατά την διάρκεια του Mobile World Congress 2011, η Samsung παρουσίασε το Galaxy Tab 10.1. Στις 2 Μαρτίου, ο Steve Jobs ανέβηκε στην σκηνή και έδειξε σε όλο τον κόσμο το iPad 2. Και κάπου εκεί άρχισαν τα προβλήματα για την Samsung. Ένας εκ των Vice Presidents της εταιρίας δήλωσε ότι το Galaxy Tab 10.1 είναι ανεπαρκές και, απ' ότι φαίνεται, συμφώνησαν μαζί του αρκετά στελέχη της εταιρίας. Έτσι, εχθές παρουσιάστηκε η.. δεύτερη γενιά του Galaxy Tab 10.1.

Η αλήθεια είναι ότι η Κορεάτικη εταιρία δείχνει να έχει ξεπεράσει τον εαυτό της αφού σε λίγες μόλις μέρες κατάφερε να μειώσει τόσο το πάχος, όσο και το βάρος του tablet με αποτέλεσμα το Galaxy Tab 10.1 να είναι ελαφρύτερο και λεπτότερο από τον άμεσο ανταγωνιστή του. Και οι τιμές του πάντως φαίνεται να έχουν προσαρμοστεί ανάλογα καθώς η έκδοση των 16GB θα κοστίζει 499$ και η έκδοση των 32GB 599$.

Οι πρώτες εμπειρίες από το Samsung Galaxy Tab 10.1.. version 2 είναι ιδιαίτερα θετικές καθώς μιλούν για αρκετές και ουσιαστικές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς. Αυτό όμως που πραγματικά έχει σημασία είναι το App Store. Και, δυστυχώς, αυτή τη στιγμή το Android 3.0, ή Honeycomb, υστερεί κατά πολύ απέναντι στον αντίπαλο του, και τις 60.000 εφαρμογές που υπάρχουν ήδη για το iPad 2.

Ίσως, μέχρι τις 8 Ιουνίου που θα κυκλοφορήσει το Galaxy Tab 10.1 να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να έχουν πολλαπλασιαστεί οι εφαρμογές για το Honeycomb. Προσωπικά δεν το πιστεύω, αλλά θα ήθελα οι developers να με διαψεύσουν..

Samsung Galaxy Tab 10.1 v2

[via]

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Samsung Galaxy Tab 10.1: Version 2”

  1. Ο/Η Tasos λέει:

    για μικρή αντιγραφή του ipad μου κάνει!

  2. Ο/Η dkalo λέει:

    Μα όλο το tablet-ecosystem περιφέρεται γύρω από το iPad.. ;)

  3. Ο/Η kostas htw λέει:

    re pedes min sigkrinete ipad me galaxy tab...dio diaforetikes tabletes me diaforetika litourgika....kai ta dio exoun thetika kai arnitika....i gnomi mou ine pos an mou katsi kati sto kefali oti kai na mou poun tha pao na to agoraso....etsi pistevo ine oi perisoteroi ...kai idika oi elines se tetia themata imaste fanatikoi....prosopika mou arei to 8.9 galaxy tab.....mpori na ine kalitero to ipad2 ...oti kai na mou poun tha pao na to agoraso....to thetiko kai gia tous dio fun ton tablets ine pos dimiourgite sovaros antagonismos kai ta ofeli ine mono dika mas....(poli kaloi antagonistes ine kai to xoom tis motorola fovero tablet opos kai polla alla pou vgenoun se 1 me 2 mines)