Η πρώτη φωτογραφία του HTC Pyramid είναι γεγονός

Πρόσφατα έκαναν την εμφάνιση τους 1-2 εικόνες του πολυαναμενόμενου HTC Pyramid, οι οποίες όμως είχαν δημιουργηθεί με τη βοήθεια του Photoshop. Ήρθε να δούμε 1 νέα πολύ πιο πειστική φωτογραφία τώρα, όπου φαίνεται το νέο smartphone της HTC... και είναι όμορφο!

Στο πίσω μέρος του smartphone μπορούμε να δούμε την camera, που συνοδεύεται από διπλό LED flash, και το ηχείο. Ο σχεδιασμός του δεν περιέχει γωνίες, οι πλευρές του είναι ομαλές. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, η πρώτη δεν έχει πλέον το logo της Google, το οποίο έχει αντικατασταθεί από αυτό της HTC. Παρατηρώντας λίγο πιο χαμηλά την φωτογραφία, βλέπουμε πως στο κάτω μέρος του κινητού έχει προστεθεί και το "With HTC Sense". Η camera του Pyramid δίπλα σε αυτή του Desire HD, φαίνεται πιο προσεγμένη, ενώ ολόκληρο το νέο κινητό φαίνεται να είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το δεύτερο.

Παρά τα όσα leaks συναντάμε, που αν θέλετε τη γνώμη μου δεν θα τελειώσουν εδώ, για το νέο smartphone, δεν έχουμε κάποια επίσημη πληροφορία από την πλευρά της HTC, που ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει την ανάπτυξη του. Όμως, όπως λένε, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Δείτε παρακάτω την νέα φωτογραφία του κινητού που ακούει στο όνομα HTC Pyramid και κρίνετε εσείς αν είναι αληθινό ή όχι.

 

1. Η νέα φωτογραφία του HTC Pyramid δίπλα στο HTC Desire HD

 

2. Η mockup εικόνα του HTC Pyramid που έκανε την εμφάνιση της πρόσφατα

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.