Η Warner Bros φέρνει ταινίες στο Facebook

Dark Knight on Facebook

Η γνωστή σε όλους μας Warner Bros ανακοίνωσε την συμφωνία της με το μεγαλύτερο social network του πλανήτη, το Facebook. Έτσι, λίαν συντόμως θα μπορούμε να νοικιάζουμε ταινίες και να τις βλέπουμε χωρίς να χρειάζεται να ανοίγουμε άλλα προγράμματα ή να μπλέκουμε σε πολύπλοκες διαδικασίες. Ανοίγουμε το official fanpage της ταινίας που θέλουμε να δούμε, πληρώνουμε με 30 Facebook Credits -αντιστοιχούν σε 3 δολλάρια- και αμέσως ξεκινάει το playback της ταινίας που επιλέξαμε.

Κάθε ενοικίαση θα έχει διάρκεια 48 ώρες ενώ θα μπορούν οι χρήστες να σταματήσουν και να ξαναξεκινήσουν την ταινία οποιαδήποτε στιγμή θέλουν. Παράλληλα, θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί και τις core λειτουργίες του Facebook κάνοντας comments και ανανεώνοντας το status του.

Η πρώτη ταινία που θα είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση θα είναι το "The Dark Knight" με τον Heath Ledger ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν κι άλλες ταινίες, τόσο προς ενοικίαση όσο και προς αγορά. Δυστυχώς, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη αρχικά μόνο στην Αμερική αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να δούμε την πλατφόρμα της Warner Bros να ανοίγει και στην Ευρώπη..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.