Chomp.com, the app search engine

Chomp.com app search engine

Η αναζήτηση εφαρμογών για το κινητό τηλέφωνο μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία. Αν αναλογιστείτε κιόλας ότι το App Store της Apple έχει περισσότερες από.. 300.000 εφαρμογές, τότε το safari της αναζήτησης μοιάζει σαν μία ατελείωτη περιπέτεια. Το chomp.com όμως είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια μετατρέποντας την ανακάλυψη νέων εφαρμογών σε παιχνίδι. Πρακτικά, πρόκειται για μία μηχανή αναζήτησης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογές για iOS και Android κινητά τηλέφωνα και tablets.

Το μεγαλύτερο όμως πλεονέκτημα της είναι η σελίδα "Top Mobile Apps" που περιλαμβάνει τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανά κατηγορία και ανά λειτουργικό σύστημα. Ακόμα, υπάρχουν τα Apps που είναι σε προσφορά και αυτά που δοκίμασαν πρόσφατα οι χρήστες. Το πιο ενδιαφέρον σημείο του chomp.com είναι το "newest apps" που βοηθάει τους χρήστες να ανακαλύψουν τις τελευταίες εφαρμογές που δημοσιεύτηκαν είτε για Android είτε για iOS.

Και αν δεν σας αρέσει το web interface της σελίδας, οι άνθρωποι του Chomp έχουν φτιάξει και εφαρμογές για το κινητό σας τηλέφωνο. Δωρεάν φυσικά..

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.