Νέα MacBook με Intel Sandy Bridge και SSD?

Apple MacBook

Είναι κοινό μυστικό πως η Apple ετοιμάζει την επόμενη γενιά MacBooks. Οι φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το συγκεκριμένο θέμα είναι πολλές και αντικρουόμενες. Από την μία, ένας Νεοζηλανδός Apple Reseller έστειλε ένα mail σε πιθανό πελάτη λέγοντας του ότι μέσα στις επόμενες 20 με 25 μέρες θα κυκλοφορήσουν νέα MacBooks. Μάλιστα, έκανε αναφορά και στις βελτιώσεις που θα υπάρχουν σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι τα νέα MacBooks θα χρησιμοποιούν το Sandy Bridge chipset της Intel ενώ θα εφοδιάζονται και με SSD δίσκους. Τόνισε ακόμα ότι αρχικά θα υπάρχει πολύ μικρό απόθεμα και ότι υπολογίζουν πως οι νέες παραγγελίες θα θέλουν 2 με 3 εβδομάδες μέχρι να παραδοθούν στον πελάτη.

Άλλες φήμες, που προέρχονται από Ευρωπαϊκές πηγές, αναφέρουν ότι οι Resellers στην Γηραιά Ήπειρο έχουν ενημερωθεί να περιμένουν κάποια μεγάλα και σφραγισμένα δέματα μέσα στις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με την οδηγία που έχει δώσει η Apple, τα δέματα αυτά πρέπει να μείνουν σφραγισμένα μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση, δηλαδή η επίσημη ανακοίνωση των καινούριων MacBooks.

Αν τα παραπάνω αποδειχθούν αληθή, τότε πρέπει να περιμένουμε την νέα σειρά MacBook να κυκλοφορεί σχετικά άμεσα, ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε. Ό,τι όμως και να ισχύει από τα παραπάνω, είναι καθαρά θέμα χρόνου να κυκλοφορήσουν τα νέα MacBooks..

[via, via]

Σχολιάστε >
25 σχόλια
|
Κατηγορίες:

25 απαντήσεις στο “Νέα MacBook με Intel Sandy Bridge και SSD?”