GMail Desktop Notifications, για να μην χάνετε ούτε ένα e-mail!

GMail Desktop Notifications

Απ' ότι φαίνεται, σήμερα είναι η μέρα που μερικές από τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ περισσότερο έχουν μικρά "δωράκια" για μένα. Έτσι, μετά το update του iTunes στην έκδοση 10.1.2, έρχονται τα desktop notifications από το GMail. Μιας και το e-mail account μου το έχω πάντα ανοιχτό σε ένα tab του Google Chrome για να το παρακολουθώ με μία ματιά, σκέφτηκα ότι θα ήταν μια ενδιαφέρουσα λειτουργία για να ενημερώνομαι άμεσα για κάθε νέο mail μου και έτσι ενεργοποίησα την υπηρεσία.

Η ενεργοποίηση των desktop notifications είναι πολύ απλή: πηγαίνετε στο "Settings" και στην καρτέλα "General" θα βρείτε την επιλογή για να ενεργοποιήσετε την νέα υπηρεσία της Google. Εκτός από νέα mails, μπορείτε να ενημερώνεστε και για τα νέα μηνύματα στις συνομιλίες σας στο Google Talk.

Το μόνο αρνητικό των desktop notifications είναι πώς δουλεύουν μόνο αν χρησιμοποιείτε τον Google Chrome για να σερφάρετε στο Internet. Μέχρι στιγμής, η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη σε κάποιον άλλο browser αλλά οι developers της Google ανακοίνωσαν πώς ήδη δουλεύουν για να μπορούν όλοι οι χρήστες να έχουν desktop notifications ανεξάρτητα με τον browser που χρησιμοποιούν!

GMail Desktop Notifications Settings

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “GMail Desktop Notifications, για να μην χάνετε ούτε ένα e-mail!”

  1. Ο/Η Rightman λέει:

    Αν όμως είναι κλειστό το tab του gmail μπορεί να σε ενημερώσει;