Rovio: Έρχεται νέο Angry Birds!

Η Rovio ανακοίνωσε την Παρασκευή το νέο Angry Birds, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την 20th Century Fox. Ο νέος τίτλος, που έρχεται να προστεθεί στην πολύ επιτυχημένη σειρά, θα ονομάζεται Angry Birds Rio.

Το καινούργιο παιχνίδι θα βρίσκεται στα App Stores στις 15 Μαρτίου και θα περιέχει 45 νέες πίστες. Η διάθεση του θα γίνει σε συνδυασμό με τη Rio, τη νέα ταινία της 20th Century Fox. Το σενάριο του Angry Birds Rio ξεκινάει με τα γνωστά, σε όλους μας πια, Angry Birds που πιάνονται από έναν άσπρο παπαγάλο, και μεταφέρονται με ελικόπτερο στο Rio De Janeiro. Εκεί φυλακίζονται σε μια σκοτεινή σπηλιά, όπου ο "κακός της υπόθεσης", τους φανερώνει πως κάποιος του προσέφερε $100.000 για να τα αιχμαλωτίσει. Όπως είναι φυσικό όμως, δεν θα τα πάρει χωρίς αυτά να δώσουν πρώτα τη δική τους απάντηση. Έτσι αρχίζει η μάχη των Angry Birds εναντίον των Macaw.

Χωρίς αμφιβολία, το Angry Birds ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια για smartphones μέσα στο 2010. Πιο συγκεκριμένα, το Angry Birds ήταν πρώτο, σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες της Apple, στα δημοφιλέστερα παιχνίδια του προηγούμενου έτους. Έτσι η Rovio, δεν σκοπεύει να αφήσει αυτή την επιτυχία να πάει χαμένη, ούτε και φέτος.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του Angry Birds Rio.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.