Kατέβασε Τη Νέα Έκδοση Του Chrome Για 5% Γρηγορότερο Φόρτωμα Σελίδων

charge_chrome_primary-100025471-large

Η Google διαθέτει ήδη τη νέα έκδοση 27 του Chrome browser για  PC, Mac, Linux και υπόσχεται γρηγορότερο φόρτωμα σελίδων κατά 5% για την ακρίβεια, καθώς και σημαντικές ενημερώσεις για τους προγραμματιστές.

"Βοοst" στο φόρτωμα σελίδων

Η βελτίωση στην ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων, επιτεύχθηκε σύμφωνα με την Google, εισάγοντας το "smarter behind-the-scenes resource scheduling", όπου επιτυγχάνεται 5% γρηγορότερο φόρτωμα των ιστοσελίδων. Σαν απόλυτο νούμερο, μπορεί να μη φαίνεται κάτι σημαντικό, ωστόσο η αλλαγή στην ταχύτητα είναι εμφανής. Επιπλέον, στη νέα έκδοση συμπεριλαμβάνεται το Sync FileSystem API, μια offline εφαρμογή αποθήκευσης δεδομένων, η οποία συγχρονίζει αυτόματα τα δεδομένα του Google Drive.

H Google σημειώνει επίσης και μερικές ακόμη αναβαθμίσεις στην έκδοση 27 του Chrome: βελτίωση της κατάταξης των προβλέψεων, βελτίωση των διορθώσεων και πολλές βελτιώσεις για τις προβλέψεις Omnibox. Όπως ήταν φυσικό, η Google διόρθωσε τα συνηθισμένα bugs που υπήρχαν στην προηγούμενη έκδοση.

chrome_27

Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ τη νέα έκδοση 27.0.1453.93, ή στην περίπτωση που χρησιμοποιείται Chrome, πηγαίνοντας κατευθείαν στο μενού, επιλέγοντας "σχετικά με το Google Chrome". Εσείς βλέπετε αισθητή διαφορά στην ταχύτητα;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.