Ετοιμάσου Για Flickr & Vimeo Integration Με Το iOS 7

ios-7-vimeo-01

Το 2011 είχαμε το Twitter και την επόμενη χρονιά ακολούθησε το Facebook. Φέτος η Apple φαίνεται πως ετοιμάζεται να ανακοινώσει δύο στρατηγικές συνεργασίες με το Flickr και το Vimeo για το iOS 7. Οι δύο εφαρμογές θα ενσωματωθούν στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν log-in σε αυτές μέσα από τα Settings.

Όπως έγινε τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και εδώ περιμένουμε το sharing προς το Flickr και το Vimeo να γίνεται πολύ εύκολα, ακόμα και μέσα από τις φωτογραφίες. Επιπλέον όσες εφαρμογές θέλουν να χρησιμοποιήσουν το λογαριασμό σου σε αυτές τις δύο υπηρεσίες θα μπορούν να το παίρνουν πολύ εύκολα, χωρίς εσύ να χρειάζεται να πληκτρολογήσεις τα στοιχεία σου ακόμα μία φορά.

Ιδιαίτερα η συμφωνία με το Flickr αναμένεται να είναι πολύ θετική εξέλιξη για τους κατόχους κάποιου iPhone. Η δυνατότητα να ανεβάζεις όλες σου τις φωτογραφίες στο cloud, όπου θα έχεις στη διάθεση σου 1 TB χωρητικότητας, είναι πολύ χρήσιμη. Περισσότερα για το θέμα θα γνωρίζουμε στις 10 Ιουνίου, όταν και αρχίζει το WWDC 2013.

Δες επίσηςΟ Jony Ive Αλλάζει Την Εμφάνιση Του iOS 7, Κάνοντας Το Πιο Επίπεδο

[via] [image via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Ετοιμάσου Για Flickr & Vimeo Integration Με Το iOS 7”

  1. [...] να απολαμβάνουν όλα τα θετικά που μπορεί να φέρει μια ενσωμάτωση του Flickr και του Vimeo σε αυτό. Αυτές οι υπηρεσίες έρχονται να προστεθούν σε [...]