Το Viber Επεκτείνεται Στο Desktop Με Εφαρμογές Για PC Και Mac

Τη στιγμή που όλοι στρέφονται στο mobile, το Viber ρίχνει έξυπνα την προσοχή του στο desktop, κυκλοφορώντας σήμερα το Viber Desktop, μια εφαρμογή για να μιλάς και να στέλνεις μηνύματα στους φίλους σου, είτε χρησιμοποιείς PC, είτε Mac. Εξίσου ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως το Viber Desktop είναι η πρώτη εφαρμογή της εταιρείας, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία βίντεο κλήσεων (σ.σ. μέχρι σήμερα μπορούσες να πραγματοποιήσεις μόνο φωνητικές κλήσεις).

Η ενεργοποίηση του λογαριασμού, για όποιον δεν έχει ήδη, είναι απλή. Απλώς δίνεις έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου και τον κωδικό που στέλνεται σε αυτόν τον αριθμό. Από εκεί και πέρα όλες οι επαφές που έχεις στο mobile, είναι διαθέσιμες και στο desktop και αντίστροφα.

Παράλληλα με αυτή την εφαρμογή, ήρθαν και ενημερώσεις στις mobile εφαρμογές του Viber. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με τη συνεργασία όλων των εφαρμογών του Viber σε κάθε πλατφόρμα. Για παράδειγμα πλέον μπορείς να στέλνεις μια ενεργή κλήση από το iPhone προς το MacBook Pro σου και αντίστροφα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μηνύματα, τα οποία εμφανίζονται σε όλες τις συσκευές στις οποίες έχεις εγκατεστημένο το Viber. Έτσι οι ίδιες πληροφορίες είναι διαθέσιμες σε εσένα από όπου κι αν συνδέεσαι.

Αυτή τη στιγμή το Viber μετράει περισσότερους από 200 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και σίγουρα αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί αρκετά με το Viber Desktop. Το Viber πλέον στρέφεται εναντίον του Skype. Μπορεί να τα καταφέρει; Για να δοκιμάσεις την ομολογουμένως όμορφη νέα εφαρμογή της υπηρεσίας, μπορείς να την κατεβάσεις από το viber.com.

[via]

Σχολιάστε >
19 σχόλια
|
Κατηγορίες:

19 απαντήσεις στο “Το Viber Επεκτείνεται Στο Desktop Με Εφαρμογές Για PC Και Mac”