Το The Sims 4 Θα Κυκλοφορήσει Για PC Και Mac Μέσα Στο 2014

the-sims-4-logo-01

Ευχάριστα τα νέα για τους fans των The Sims, αφού η Maxis ανακοίνωσε μέσα από ένα blog post πριν λίγη ώρα πως το The Sims 4 θα κυκλοφορήσει για PC και Mac κάπου μέσα στο 2014. Παραπάνω έχουμε και το λογότυπο του παιχνιδιού, το οποίο αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στην επιτυχημένη σειρά.

Το The Sims 4 θα δίνει τη δυνατότητα στους παίχτες να έχουν μια βαθύτερη σύνδεση με τους ίδιους τους Sims, ενθαρρύνοντας τους παράλληλα να παραμετροποιήσουν τον κόσμο τους με τη βοήθεια των νέων, έξυπνων εργαλείων. Η εταιρεία αναφέρει κάτι και για "single-player offline mode", όμως δε θα βασιζόμασταν σε αυτό. Λογικά θα απαιτεί σύνδεση στο Internet για να ξεκινήσεις το παιχνίδι και από εκεί και πέρα θα μπορείς να παίξεις offline.

Έχει ανέβει και η ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Σε αυτήν βλέπουμε το λογότυπο και ένα κείμενο γραμμένο στα simlish, τη γλώσσα των Sims, το οποίο υποθέτουμε πως αργότερα θα μεταφραστεί από μόνο του στα αγγλικά. Για τώρα δε γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για το παιχνίδι, κάτι που αναμένεται να γίνει στους μήνες που θα ακολουθήσουν.

the-sims-4-simlish-01

Το κείμενο που συναντάει όποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα του παιχνιδιού

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.