Η Microsoft Πουλάει 100 Εκατομμύρια Windows 8 Μέσα Στους Πρώτους 6 Μήνες

windows-8

Τα Windows 8 ήρθαν πριν από περίπου 6 μήνες, φέρνοντας με το νέο user interface δυσαρέσκεια σε αρκετούς. Ωστόσο φαίνεται πως οι πωλήσεις που πετυχαίνουν αυτά είναι ίδιες με εκείνες που πετύχαιναν τα Windows 7. Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα πως μέσα σε αυτούς τους 6 μήνες οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια.

Αν κάνουμε μια προσεκτικότερη σύγκριση, θα προσέξουμε κάτι ενδιαφέρον. Τα Windows 7 ξεπέρασαν αυτό τον αριθμό μέσα σε 160 ημέρες. Φέτος φαίνεται πως το μόνο που γνωρίζουμε σίγουρα είναι πως χρειάστηκε κάτι λιγότερο από 193 ημέρες, μιας και η Microsoft δεν έκανε την ανακοίνωση όταν μας ενημέρωνε για τα οικονομικά αποτελέσματα του Q3 2013, πριν από 3 περίπου εβδομάδες. Άρα ο ρυθμός των πωλήσεων ανά μέρα είναι χαμηλότερος.

Την ίδια στιγμή, μετά από έντονες φήμες μηνών, η εταιρεία παραδέχθηκε πως τα Windows Blue βρίσκονται στη φάση της ανάπτυξης και πως αποτελούν μια ενημέρωση για τα Windows 8, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Πέρα από τα όσα έχουν διαρρεύσει, το μόνο που έχουμε μάθει επίσημα από την ίδια τη Microsoft είναι πως η ενημέρωση θα φέρει υποστήριξη για μικρότερα tablets.

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.