Αυτά Eίναι Τα Χαρακτηριστικά Του Google X Phone;

google-x-phone

Kι ενώ όλος ο διαδικτυακός κόσμος ασχολείται με το νέο Samsung Galaxy S IV που θα κάνει ντεμπούτο την Πέμπτη 14 Μαρτίου, διέρρευσαν (τυχαία;) τα specs του smartphone που έχει στα σκαριά η Google σε συνεργασία με τη Μotorola.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το AndroidWorld, η νέα συσκευή θα ονομάζεται Μotorola ΝΧΤ, η οποία θα εφοδιάζεται με οθόνη 4,7 ιντσών Full HD που θα φθάνει τα 468 ppi (πυκνότητα pixel), ακριβώς δηλαδή στα ίδια επίπεδα με το HTC One που παρουσιάστηκε πριν λίγες εβδομάδες. Tην έκδοση Key Lime Pie του Andorid θα αναλάβει να "τρέξει" ο επεξεργαστής quad core NVIDIA Tegra 4i ο οποίος θα είναι το ίδιο ισχυρός με τον αντίστοιχο κορυφαίο 800άρι Snapdragon της Qualcomm, έχοντας όμως το μισό του μέγεθος. Η πίσω κάμερα θα είναι 16 ΜP και η μπροστινή 5 ΜP, ενώ θα έχει τη δυνατότητα του scrolling με τα μάτια χωρίς τη χρήση των χεριών, ένα χαρακτηριστικό που θα δούμε και στο πολυαναμενόμενο Galaxy S IV. Με διαστάσεις 131.2x66.7x7.9 mm θα είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από το Motorola DROID RAZR MAXX HD.

Mάθε: Γιατί Tο HTC One Eίναι Mέχρι Στιγμής Το Πιο Διαφορετικό Android

Με την HTC να έχει παρουσιάσει το πιο διαφορετικό Android smartphone πετώντας στο καλάθι των αχρήστων τα widgets με το Βlinkfeed και τη Samsung να είναι έτοιμη να αντεπιτεθεί σε λίγες ημέρες με το Galaxy S IV, η Google χρειάζεται ένα αντίβαρο, καθώς αρχίζει και ανησυχεί. Αυτό είναι το νέο Google X Phone ή Μotorola ΝΧΤ όπως φημολογείται ότι θα ονομάζεται και θα έρθει τον Μάιο, κατά τη διάρκεια του φετινού GoogleI/O. Mείνετε συντονισμένοι.

MotorolaX

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.