Παρουσιάστηκε Επισήμως Στην Ελλάδα Το Nexus 4 Της LG

Nexus 4 Launch_Photo 2

Κατά τη διάρκεια μιας όμορφης παρουσίασης που διεξήχθη στο υποκατάστημα της Wind του «Τhe Mall Athens», οι εκπρόσωποι της εταιρείας μαζί με τους ανθρώπους της LG μας έδειξαν για πρώτη φόρα το LG Nexus 4 σε ελληνικό έδαφος. Η πολυαναμενόμενη συσκευή πού περιμένουμε στη χώρα μας περίπου 2 και πλέον μήνες (σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο) βρισκόταν εκεί, μπροστά μας, διαθέσιμη για δοκιμές και έτοιμη να υπακούσει σε οποιαδήποτε εντολή μας.

«Το Nexus 4 συνδυάζει αρμονικά τον υψηλό σχεδιασμό, το προηγμένο hardware της LG, εύρος Google εφαρμογών και την πιο πρόσφατη έκδοση Android™ με αποτέλεσμα να αποτελεί το πλέον ελκυστικό smartphone της αγοράς» δήλωσε ο κ. Ζαφείρης Ψαραδέλλης, Mobile Communications & ISP Director της LG Electronics Hellas. «Στην LG είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι με το νέο μέλος που εμπλουτίζει το πλούσιο portfolio της οικογένειας των Smartphones της LG».

«Σήμερα τα καταστήματα WIND καλωσορίζουν μια κορυφαία συσκευή, το Nexus 4. Η τεχνολογική υπεροχή του σε συνδυασμό με το νέο εκσυγχρονισμένο δίκτυο της εταιρείας μας χαρίζει στους συνδρομητές μας πραγματική εμπειρία κινητής ευρυζωνικότητας με ταχύτητες ως και 42 Mbps. Η WIND για άλλη μια φορά επιβεβαιώνει τη στρατηγική «Για Όλους» συνεχίζοντας να προσφέρει ποικιλία επιλογών τόσο σε smartphone συσκευές όσο και σε προγράμματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες χρηστών ακόμα και σε δύσκολες οικονομικές περιόδους, όπως αυτή που διανύουμε», ανέφερε ο κ. Νίκος Μαλλιάκας, Mobile Data & Content Senior Member of Staff της WIND Ελλάς.

Nexus 4 Launch_Photo 1

Το Nexus 4 έρχεται να χτυπήσει τη high-end αγορά με τιμή στα 469€, στην οποία περιλαμβάνεται και ο νέος, εντυπωσιακός «ασύρματος» φορτιστής της LG, που επιτρέπει στη συσκευή να γεμίσει τη μπαταρία της χωρίς τη χρήση καλωδίου. Σε σχέση με το παλαιότερο, Galaxy Nexus έχουμε ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, αυτή τη φορά όμως η τεχνολογία IPS αποδίδει υπερτέρησε στο συναγωνισμό με την παλιά AMOLED, κάτι που μας ικανοποίησε. Ο διπύρηνος επεξεργαστής αντικαταστάθηκε από τετραπύρηνο (Qualcomm) στο 1,5 GHz ενώ ανανεωμένο είναι και το κύκλωμα επεξεργασίας γραφικών, με αποτέλεσμα αρκετά ανώτερες επιδόσεις που δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τον ανταγωνισμό. Επιπλέον, η 8άρα εμπρόσθια κάμερα επιτυγχάνει εξαιρετικές λήψεις εικόνων και video, με την μπαταρία των 2100 mAh να βελτιώνει σημαντικά την αυτονομία σε σχέση με την –μάλλον μικρή- 1750άρα του προηγούμενου Nexus. Τελευταία κατά σειρά (αλλά όχι σε σημασία) έρχεται η υποστήριξη DC-HSDPA (42 Mbps) με τη βοήθεια του οποίου το Nexus 4 αγγίζει υψηλότατες ταχύτητες πρόσβασης στο Internet.

Όσο για τη συσκευή καθ’αυτή, είχαμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε μαζί της για λίγα λεπτά και παρά τη γυάλινη επιφάνεια στο πίσω μέρος, μας άφησε θετικές εντυπώσεις από άποψης σχεδιασμού, ποιότητας κατασκευής και ευχρηστίας. Από πλευράς ταχύτητας hardware μείναμε ευχαριστημένοι με κάποιες εφαρμογές που τρέξαμε, αν και δε περιμέναμε οτιδήποτε υποδεέστερο με βάση τα χαρακτηριστικά.

Περισσότερες πληροφορίες για το LG Nexus 4 αλλά και τις τιμές διάθεσής του μέσω συμβολαίου θα βρείτε στο επίσημο site της Wind.

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Παρουσιάστηκε Επισήμως Στην Ελλάδα Το Nexus 4 Της LG”

  1. Ο/Η Dimitris Tzouris λέει:

    Έχω παρατηρήσει επανειλημμένως πρόβλημα με το μικρόφωνο. Δεν λειτουργεί και χρειάζεται "επανεκκίνηση" για να επανέλθει. Ελπίζω να διορθωθεί με κάποιο update. Το 4.2.2 δεν έχει έρθει ακόμη.

  2. [...] Ελλάδα στις 19 Φεβρουαρίου, όπως ακριβώς σας είχαμε ανακοινώσει, σήμερα έχουμε 8 Μαρτίου. Πολλά reviews έχουν ήδη αναδυθεί [...]