Το Outlook.com Βγαίνει Από Τη Φάση Του Preview

Outlook.com

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Microsoft εγκαινίασε το Outlook.com, μια μοντέρνα υπηρεσία e-mail που σε κέρδιζε αμέσως με τον τρόπο που είχε σχεδιαστεί. Μέσα σε αυτούς τους 6 μήνες κέρδισε 60 εκατομμύρια χρήστες, άλλοι μπήκαν απλά για να το δοκιμάσουν, άλλοι μεταπίδησαν σε αυτό από αντίπαλες υπηρεσίες και άλλοι μετέφεραν το λογαριασμό τους από το Hotmail. Σήμερα λοιπόν το Outlook.com είναι ολοκληρωμένο και η Microsoft ανακοινώνει πως αυτό βγαίνει από τη φάση του preview.

Την ίδια στιγμή, ο πόλεμος εναντίον του Gmail θα γίνει ακόμα πιο έντονος, αφού η Microsoft αρχίζει μια νέα καμπάνια.  Αυτή δε θα βασίζεται στις γνωστές διαφημίσεις του "Scroogled", αλλά θα στοχεύσουν στο να αναδείξουν το πόσο καλά συνεργάζεται το Outlook.com με τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας.

Κατά τους τελευταίους μήνες η Microsoft προετοίμαζε τις υποδομές για να μπορέσει να υποδεχθεί χωρίς προβλήματα όλους τους χρήστες που θα μεταφέρουν τους λογαριασμούς τους από το Hotmail. Αν ανήκεις σε αυτούς, θα λάβεις μέσα στο επόμενο διάστημα ένα e-mail που θα σε ενημερώνει για τις δυνατότητες της νέας υπηρεσίας. Αν θέλεις βέβαια, μπορείς να κάνεις τη μεταφορά από τώρα με μια επίσκεψη στο Outlook.com.

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το Outlook.com Βγαίνει Από Τη Φάση Του Preview”

  1. [...] το Outlook.com βγήκε από το preview του τον περασμένο Φεβρουάριο είχε μόλις 60.000.000 [...]